Ömer din serialul Melek, apariție de senzație alături de iubita lui! Carismaticul actor Mustafa Mert Koç a trăit o intensă poveste de dragoste cu superba actriță Melisa Asli Pamuk! Iată de ce au ajuns la despărțire

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2023, 19:42
video Foto(5)

Ea a fost și va rămâne marea dragoste a chipeșului Ömer din serialul Melek! Iată cu cine s-a iubit celebrul actor Mustafa Mert Koç și cât timp a durat povestea lor de iubire! Iată imagini rare cu cei doi actori!

Mustafa Mert Koç este considerat o revelație a cinematografiei turcești moderne deoarece în cei aproape zece ani de activitate pe platourile de filmare a dovedit un talent uluitor și o pasiune uriașă pentru profesie. Publicul din România l-a cunoscut recent în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului Omer, un rol care i-a adus mare succes pe plan profesional, dar și un plus de notorietate.

Ea a fost si va rămâne marea iubire a carismaticului actor Mustafa Mert Koç

Mustafa Mert Koç a venit pe lume în anul 1994, în Istanbul, într-o familie înstărită. Părinții lui i-au îndrumat pașii la vârstă majoratului, după absolvirea liceului, spre Facultatea de Științe Politice, în cadrul Universității Atılım, unde a și fost admis cu brio. Dar treptat, tânărul a conștientizat faptul că nu va putea profesa pe scenă politică și atunci a decis să își urmeze mare vis de a deveni actor și s-a reorientat către o școală privată de teatru, din Los Angeles,

pe care a absolvit-o cu succes și astfel și-a îndeplinit marea dorința.

Citește și: Ömer din serialul Melek, apariție de senzație, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprins tânărul Mustafa Mert Koç

În anul 2014 Mustafa a revenit în Istanbul, renunțând la America și a hotărât să își încerce norocul în țară natală în domeniul actoriei.

La scurtă vreme a fost cooptat în distribuția producției Kolpacino, iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi seriale și filme de excepție, reușind să încânte publicul larg și să devină din ce în ce mai admirat și apreciat. Unul dintre cele mai recente roluri jucate într-o producție de televiziune a fost în serialului Melek, unde a întruchipat personajul Omer, care de asemenea i-a adus un mare succes pe plan profesional.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de cariera strălucită, tânărul actor Mustafa Mert Koç nu s-a bucurat de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut în 2022 printr-o despărțire dureroasă.

Potrivit presei din Turcia, chipeșul actor a trăit o intensă poveste de dragoste cu superbă actrița Melisa Asli Pamuk, în vârstă de 32 de ani, pe care a cunoscut prin prisma meseriei lor și s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Însă după doar un an de relație, povestea lor s-a destrămat din cauza unor neînțelegeri ce nu au reușit să le clarifice la acea vreme. În ciuda despărțirii dureroase, tânărul actor o va păstra în inima lui drept una dintre marile sale iubiri.

Citește și: Ömer din serialul Melek, schimbare uluitoare de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Mustafa Mert Koç