Primele semne de împăcare între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce declarație de dragoste i-a făcut "Querida" „Ești sufletul meu geamăn”

Autor: Diana Bostan

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Sursa: Instagram

În urmă cu doar două săptămâni, Oana Zăvoranu arunca bomna și susținea că ea și Alex Ashraf vor divorța. Ce declarație de dragoste i-a făcut vedeta.

Oana Zăvoranu a șocat din nou. După ce a anunțat că divorțează de soțul său și că acesta i-ar fi cumpărat amantei mai multe cadouri de lux din banii săi, vedeta pare că a revenit la sentimente mai bune.

Declarație de dragoste surprinzătoare făcută de Oana Zăvoranu lui Alex Ashraf

Fire pasională, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și i-a făcut lui Alex Ashraf o declarație de dragostea surprinzătoare.

Deși era revoltată și hotărâtă să divorțeze după ce infidelitățile soțului ei au ieșit la iveală, Oana pare să fi trecut peste.

Citește și: Oana Zăvoranu este „liberă și disponibilă”. Vedeta face primele declarații despre amanta lui Alex Ashraf „Ne-am dus peste ea în casă”

”Wow...nu știu dacă știi...ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin”, a

fost mesajul postat de Oana Zăvoranu pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat! „Sunt în sfârșit o femeie liberă”

Așa cum destinul i-a adus împreună, Oana Zăvoranu merge tot pe mâna destinului atunci când vine vorba de o presupusă împăcare. Dacă Alex Ashraf va trece peste declarațiile acide ale Oanei la adresa lui, rămâne de văzut.

Într-o ultimă declarație făcută de Alex Ashraf, acesta excludea orice împăcare cu Oana Zăvoranu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Queridei" îi este dor de momentele cu fostul soț

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Oana Zăvoranu a vorbit despre declarația de dragoste făcută și despre motivul ei. Vedeta a declarat faptul că ea și Alex Ashraf nu s-au împăcat și probabil că nu o vor face, însă acest lucru nu va putea șterge toate momentele frumoase petrecute în toți acești ani.

Citește și: Au ajuns Oana Zăvoranu și Alex Ashraf la final de drum? „În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia”. Ce spune cuplul despre cei șase ani și jumătate de mariaj

Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune, iar de dragul unui deceniu de relație, aceasta nu va arunca cu noroi în Alex Ashraf, după ce l-a acuzat de faptul că i-a cheltuit banii cu amanta.

Vedeta a ținut să precizeze faptul că tot ce a spus și toate acuzațiile aduse soțului său au fost pe seama nervilor și stresului din ultima perioadă.

Citește și: De ce a refuzat Oana Zăvoranu să plătească daunele morale în valoare de 20.000 de lei și de ce a cerut Anda Adam executarea silită a acesteia: „Acest lucru eu nu pot să îl accept”

”Niciodată (n.r. dacă s-a gândit la împăcarea cu Oana Zăvoranu). Întreabă-mă de zece ori. Niciodată! Putea foarte bine să lase, să spună, da, am divorțat și atât, lucrurile să se discute în instanță și atât. Ca doar oameni normali și maturi cum am discutat înainte să plec! Dar se pare că a ales o cale destul de urâtă. Nu (n.r. nu va exista un partaj). Am zis, o să discutăm în instanță! Dacă am ceva să spun, legat de ceva, o să discutăm în instanță”, a declarat Alex Ashraf, potrivit spynews.ro.

 

Taguri: