Orianda Donca, prima reacție după scandalul în care este implicat soțul milionar „A fost momentul să plece” Ce decizie a luat soția lui Călin Donca

Autor: Diana Bostan

Orianda Donca, prima reacție după arestarea soțului milionar

Sursa: Instagram- Orianda Donca

Orianda Donca a decis să rupă tăcere în legătură cu ultimele zvonuri apărute în presă. Soția milionarului Călin Donca a postat totul pe contul său de Instagram.

Soția milionarului Călin Donca a păstrat discreția în ceea ce privește problemele cu care familia se confruntă. În timp ce milionarul se află în arest, iar conturile au fost blocate, s-a zvonit că Orianda a fost nevoită să împrumute bani de la prieteni pentru creșterea celor cinci copii. Ce spune aceasta despre zvonurile apărute în presă.

Orianda Donca, dezamăgită de faptul că unele persoane i-au întors spatele

Avocatul Teodor Cârnaț, un apropiat al familiei Donca, a dezvăluit faptul că Orianda a fost nevoită să se împrumute de la prieteni pentru a-și crește cei cinci copii, după ce autoritățile au pus sechestru pe averea lui Călin Donca.

Citește și: Ce mesaj a transmis Călin Donca din spatele gratiilor „Are încredere totală” Ce spune afaceristul despre acuzații

Răspunsul Oriandei nu a întârziat să apară.

Deși a ținut să păstreze discreția în ceea ce privește problemele cu care se confruntă soțul său, dar și-n cazul zvonurilor legate de o presupusă amantă, soția lui Călin Donca a postat mai multe mesaje de mulțumire pe contul său de Instagram.

Citește și: Cine ar fi presupusa amantă a lui Călin Donca: „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția”. Cei doi au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral

Orianda Donca a ținut să-i mulțumească avocatului Teodor Cârnaț, fiind printre puținele persoane care i-au fost alături în această perioadă dificilă pentru ea și cei cinci copii. Aceasta a dat de înțeles că nu toți cunoscuții au avut și intenții bune atunci când a cerut ajutor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Când prietenii care îți cunosc sufletul îți sunt aproape, nu la bine, ci la greu”, a scris Orianda Donca în secțiunea Instastory, acolo unde a postat videoclipul realizat de avocat.

Soția lui Călin Donca a fost copleșită de mesaje

În urma postării, Orianda Donca a primit zeci de mesaje de încurajare, iar acest lucru a emoționat-o.

Soția milionarului le-a mulțumit pentru gândurile bune și le-a promis că le va răspunde la fiecare în parte în momentul în care lucrurile în familia ei se vor liniști.

Citește și: Imagini exclusive cu locuința lui Călin Donca, de peste un milion de euro. Casa are piscină, cinematograf, salină și saună

„Mulțumesc din suflet pentru avalanșa de mesaje primite.

Este tare plăcut să le citesc și să mă încarc cu energia frumoasă pe care o transmiteți către familia noastră. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia, sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră”, a scris Orianda Donca, în secțiunea Instastory.

Citește și: Care este secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca! „Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează”

Călin și Orianda Donca sunt împreună de 14 ani și au împreună cinci copii. Cei doi s-au cunoscut în vremea facultății, iar de atunci au lucrat împreună, reușind să pună bazele unui adevărat imperiu. Călin Donca a fost reținut pentru evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.