Ai un restaurant și vrei să faci investiții înțelepte? Iată 5 lucruri de cumpărat de Black Friday

Author: Oana Picerea

Perioada Black Friday este momentul potrivit de a face achiziții înțelepte, mai ales dacă deții un restaurant. Sunt numeroase aparate în care merită să îți investești banii și care vor face munca în bucătărie mult mai facilă și eficientă. Dacă vrei să îți ajuți angajații și să oferi servicii cât mai calitative, ai ajuns unde trebuie. Rămâi aici și citește acest articol în continuare pentru a afla ce să îți pui și tu pe listă!

Ce achiziții să faci și tu de Black Friday?

1. Mașină de curățat cartofi

Dacă în meniul restaurantului tău cartofii sunt un element esențial, atunci o mașină de curățat cartofii poate fi un aparat important în bucătăria ta. Cu ajutorul acestuia se poate economisi mult timp pentru pregătirea alimentelor, nu ocupă mult spațiu în bucătărie, se poate curăța în mod rapid și se utilizează foarte ușor!

2. Ladă frigorifică

O ladă frigorifică trebuie să existe în orice restaurant. De ce? Fiindcă oferă spațiul necesar pentru a putea depozita produse care trebuie să stea la temperaturi scăzute. Un frigider nu poate fi atât de eficient și încăpător, deci această opțiune este cea mai bună. Există multe modele de lăzi frigorifice, deci poți alege în funcție de nevoile tale. De la dimenisuni, până la clasa energetică!

 3. Mașină de gheață

Pe timp de vară o mașină de gheață este exact ceea ce ai nevoie. Mulți oameni își doresc să consume băuturi răcoritoare, cu gheață, iar aceasta trebuie să fie mereu pregătită pentru ei. Decât să cumperi gheața direct în pungi de la magazin, o poți face direct în restaurantul tău, fără prea multe bătăi de cap. Există numeroase oferte de Black Friday la astfel de echipamente. Prețurile pot fi mult mai avantajoase în aceste perioade, deci fă și tu această achiziție!

 4. Vitrină de ingrediente

O vitrină de ingrediente poate fi extrem de folositoare, mai ales în restaurantele unde se servește pizza. În această vitrină se pot stoca toate ingredientele, în mod separat și în condiții de înaltă calitate. De asemenea, poate fi mult mai ușor ca bucătarul să acceseze ingredientele necesare pentru pregătirea pizzei.

 5. Mixer planetar

Mixerul planetar este o achiziție necesară în fiecare bucătărie de restaurant. Pentru a face aluaturi și diverse creme, acest aparat este un adevărat ajutor. Bucătarul trebuie să pregătească ingredientele și să pornească aparatul, nimic mai mult. Astfel se va economisi timp, resurse fizice și nu se va face mizerie în plus în spațiul de gătit!

Deși Black Friday este o singură zi din an, cei de la echipamente-horeca-profesionale.ro, s-au hotărât să dedice 3 săptămâni întregi acestui eveniment. La cumpărăturile de minim 2000 de euro, transportul este gratuit și vei putea dispune de reduceri între 33-40%, în limita stocului disponibil!

În concluzie, aceste achiziții de mai sus pot aduce restaurantului tău un plus de valoare și o eficacitate în fiecare zi! Nu mai sta pe gânduri și pune aceste aparate pe lista ta de cumpărături.

Sursă foto: Unsplash.com