Ce încălțări nu trebuie să lipsească din dulapul femeilor în sezonul rece?

Author: Oana Picerea
Actualizat: 17 oct 2023, 09:00

Sezonul rece a început, iar femeile își schimbă încălțămintea din dulap astfel încât să se potrivească ținutelor călduroase pentru temperaturile scăzute.

Femeile știu foarte bine că în dulap trebuie să existe tot felul de încălțări care să fie potrivite pentru fiecare eveniment și sezon al anului. Iată care sunt modelele ce nu trebuie să lipsească din dulapul tău în sezonul rece 2023 -2024.

Ce încălțări nu trebuie să lipsească din dulapul femeilor în sezonul rece?

Deși pe piață există un număr foarte mare de modele de pantofi, există câteva modele ce nu trebuie să lipsească din dulapul doamnelor și domnișoarelor, modele ce ne permit să asortăm diferite piese vestimentare, întregind astfel o ținută.

1. Pantofii cu toc

Pantofii cu toc sunt nelipsiți din dulapul femeilor, fiind purtați în cadrul evenimentelor speciale și nu numai, aceștia sunt încorporați și în ținute casual sau de birou.

De-a lungul anilor s-au dezvoltat foarte mult, modelele fiind extinse pentru toate preferințele, iar înălțimea tocurilor nu mai reprezintă o problemă pentru femei, existând și modele cu toc de 3-4 centimetri, dar și cu un toc de peste 20 de centimetri. Este recomandat ca aceste încălțări să fie în negre, albe sau crem, pentru o bază puternică a garderobei.

2. Botinele

Botinele de damă au ajuns foarte populare în ultimii ani, devenind esențiale în dulapul unei femei în anul 2023. Botinele negre sunt cele mai întâlnite în dulapul femeilor, fiind ușor de asortat la diferite ținute, fiind perechea perfectă pentru o fustă, dar și pentru o pereche de blugi. Nu uita să îți achiziționezi o pereche de botine damă ce pot fi purtate atât toamna, dar și iarna. Ținutele ce pot fi formate cu ajutorul lor pot fi diverse, cu note rock, casual sau chic. 

Botinele preferate de femei sunt adesea cele cu un vârf ascuțit cu toc bloc. Vârful ascuțit arată rafinat și lustruit, creând în același timp o iluzie de alungire pentru picioare cu aspect mai lung. 

3. Cizmele până la genunchi

Cizmele până la genunchi sunt și acestea o bază importantă în dulapul femeilor, fiind foarte confortabile, perfecte pentru perioada anului în care temperaturile sunt scăzute. Aceste cizme pot fi asortate cu ușurință astfel încât să fie purtate la job, în oraș sau la o plimbare. Acest tip de încălțăminte poate fi purtat cu succes cu o pereche de blugi, cu o fustă midi sau cu o rochie tricotată.

4. Pantofii sport

Deși sunt temperaturi scăzute, doar condițiile meteorologice nefavorabile ne pot face să nu purtăm pantofi sport în sezonul rece, însă atunci când găsit câteva momente putem profita de pantofii sport pentru orice ținută. Aceștia pot fi integrați în ținute sport, lejere, dar și în ținute elegante pe care vrem să le ducem în zona de casual. 

5. Cizmele supradimensionate 

Big Red Boots, așa sunt denumite celebrele cizme ce au împărțit internauții în două tabere, cei ce le adoră și ar plăti sume exorbitante pentru a le avea în garderobă sau cei ce nu le-ar purta nicodată. Aceste cizme celebre sunt cu aspect de desene animate „pentru o lume 3D cool”, iar acestea au atras atenția oamenilor chiar înainte de a putea fi achiziționate.

Acest trend a fost adoptat repede de zeci de personalități din străinătate, precum Lil Wayne, Iggy Azalea, Coi Leray și Wisdom Kaye, însă există și vedete ce le aseamănă cu un experiment social, nu cu o piesă vestimentară. Jameela Jamil a declarat că aceste cizme sunt „un experiment social pentru a vedea dacă oamenii sunt atât de creduli încât vom adopta literalmente ORICE ca un tendință". Cizmele ce sunt asemănate cu încălțările purtate în desenele animate pot ajunge la sume uriașe, mai exact peste 1.500 de dolari, însă cu toate acestea și-au câștigat rapid notorietate datorită formei atipice pe care o au. Aceste încălțări au fost realizate pentru a atrage o generație inovatoare, dar și pentru a face o schimbare în această lume a încălțărilor.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.