„E prea puternică lupta și eu prea slab” Ce a pățit Dan Negru după ce a vorbit despre jocurile de noroc în mediul online

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 oct 2023, 19:21

„E prea puternică lupta și eu prea slab” Ce a pățit Dan Negru după ce a vorbit despre jocurile de noroc în mediul online

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a transmis un mesaj pe pagina sa de Intagram, de data aceasta unul în care povestește că nu va mai posta de acum înainte nimic legat de jocurile de noroc, după ce un coleg de breaslă a fost concediat.

Dan Negru a postat un mesaj consecință a polemicii publice despre jocurile de noroc despre care a vorbit recent pe rețelele sociale. 

Cine a fost concediat din cauza combaterii jocurilor de noroc

Dan Negru a povestit despre un jurnalist care a fost concediat din cauza influenței jocurilor de noroc pe care le combătea.

Citește și: „România care trăiește în bordeiele astea” Unde a plecat Dan Negru și ce mesaj emoționant a transmis acesta

„Gata! De azi n-o să mai am nicio polemică publică cu publicitatea jocurilor de noroc.  Am văzut zilele astea cea mai tare lecție despre influență. E prea puternică lupta și eu prea slab. Un jurnalist a fost concediat și în toate redacțiile se șușotea că plecarea lui are de a face cu influența jocurilor de noroc pe care el le combătea. L-am văzut părăsind redacția în aplauzele colegilor.

Aplauzele nu țin de foame! La noi sunt aplaudați morții!”,
a spus acesta pe pagina sa de Instagram.

Ce crede familia lui Dan Negru despre postările vedetei

Prezentatorul TV a mărturisit faptul că toate femeile din viața sa i-au sugerat să schimbe abordarea de pe rețelele sociale și să ia „exemplul” colegilor săi. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Dacă statul reușea să recupereze bani de la infractori, atunci Bucureștiul era Hong Kong” Dan Negru vorbește despre banii furați de la statul român

„Femeile din familia mea, mama, Codruța au dreptate: „Doar tu ești justițiar, nu vezi? Uite ce postări frumoase au colegii tăi...”

Nu mă ajută cu nimic alea 60 k likeuri de la ultima mea postare despre publicitatea la noroc.

Nici articolele din ziare despre asta.  E bine să știi când să te retragi din fața unui adversar puternic! A făcut-o până și statul.

Acu' vreo 1000 de ani, Avicena, un învățat al acelor vremuri, a pus într-o cușcă un miel și într-o cușcă alăturată un lup.  După 7 zile mielul a murit sub teroarea fricii că va fi mâncat de lup. 

Vă las cu lupul..,” a mai scris vedeta TV.