„Mi-a fugit pământul de sub picioare” Ce se întâmplă cu Oana Roman în aceste momente

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 oct 2023, 23:12

„Mama iar nu e bine” Oana Roman a ajuns la capătul puterilor. Ce mesaj a transmis pe rețelele sociale

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman împărtășește cu fanii săi și momentele mai puțin plăcute din viața sa. Este și cazul de față, când vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj trist legat de mama ei.

Oana Roman trece din nou prin momente dificile, după ce a aflat o veste tristă. Vedeta a fugit repede să o ia pe Isa de la școală. 

Ce mesaj trist a postat Oana Roman pe rețelele sociale

Se pare că vedeta și-a arătat din nou latura sensibilă și, fiind vorba despre mama ei, a ținut să împărtășească cu fanii ei momentele grele prin care trece. 

Mioara Roman este din nou într-o stare gravă, iar acum Oana Roman așteaptă vești de la medic.

Citește și: Mesajul subtil postat de Oana Roman pe contul său de Instagram „Nu ne mai vorbim” Vedeta dezvăluie cum a trecut peste relația cu Marius Elisei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Azi am avut un moment în care am căzut mental un pic, pentru că mama iar nu e bine și aștept să vedem analizele și să decidă doamna doctor dacă trebuie sau nu dusă la spital. Am luat-o pe Isa de la școală și mi-a fugit pământul de sub picioare de oboseală și stres.

Se mai întâmplă. Mereu renasc și mai puternică. Dar nu sunt ipocrită să mă arăt vouă în formă dacă nu sunt în formă.

Iau o pauză și revin în forță,”  a scris vedeta la o postare de pe insta-story.

Mioara Roman se confruntă cu probleme grave de sănătate

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate, iar Oana este cea care se ocupă de mama ei. Aceasta se află internată într-un centru de bătrâni, însă Oana o vizitează de fiecare dată când are ocazia.

Citește și: Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei! Vedeta îl acuză de neglijență față de copilul lor: „Eu sunt singura care se ocupă”

Nu de mult, vedeta și fiica ei au mers în vizită la  Mioara Roman, aceasta fiind internată într-un centru de bătrâni. Deși are parte de toată atenția și îngrijirile necesare, Mioara Roman are nevoie și de momente petrecute cu familia ei.