Mioara Roman a ajuns la spital: „Situația nu este foarte roz”. Oana Roman a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 06 oct 2023, 10:44

Mama Oanei Roman are probleme de sănătate

Sursa: Instagram; Facebook

Oana Roman are o relație foarte apropiată cu părinții ei, cărora le oferă o atenție sporită. Aceasta are grijă, mai ales, de mama ei, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Oana Roman este fiica Mioarei Roman și a lui Petre Roman, fostul premier al României. Mama Oanei suferă de mai multe afecțiuni de sănătate, motiv pentru care este internată într-un centru de îngrijire a bătrânilor.

Oana Roman, îngrijorată pentru mama ei

Oana Roman își vizitează des mama bolnavă, aducând-o și pe micuța Isa să-și vadă bunica. Deși vedeta este conștientă că Mioara Roman se află într-o stare de sănătate instabilă, acest lucru o afectează foarte mult, din punct de vedere emoțional, mai ales că, de curând, starea mamei sale

s-a agravat.

Joi, 5 octombrie, Oana Roman a simțit nevoia să le împărtășească urmăritorilor clipele dificile prin care trece. Aceasta a postat pe Instagram un mesaj prin care și-a anunțat fanii despre faptul că mama ei nu se simte bine și că este îngrijorată pentru sănătatea ei. 

Citește și: „Mi-a fugit pământul de sub picioare” Ce se întâmplă cu Oana Roman în aceste momente

Vedeta a dorit să le povestească acest lucru internauților deoarece are o relație strânsă cu ei. De asemenea, aceasta preferă ca oamenii din online să cunoască și detalii mai puțin bune despre viața sa, decât să se ascundă în spatele unei măști.

„Azi am avut un moment în care am căzut mental un pic, pentru că mama iar nu e bine și aștept să vedem analizele și să decidă doamna doctor dacă trebuie sau nu dusă la spital.

Am luat-o pe Isa de la școală și mi-a fugit pământul de sub picioare de oboseală și stres.  Se mai întâmplă. Mereu renasc și mai puternică. Dar nu pot fi ipocrită să mă arăt vouă în formă dacă nu sunt în formă.  Iau o pauză și revin în forță.”,  a scris Oana Roman pe InstaStory.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce a găsit Oana Roman când a mers în vizită la mama ei? Nu i-a venit să creadă! Mioara Roman este internată la un centru de îngrijire a bătrânilor

Mioara Roman a ajuns la spital

În urma acestui mesaj, fanii s-au arătat, și ei, foarte îngrijorați. Aceștia au așteptat cu sufletul la gură până când Oana a revenit cu vești noi despre mama ei, în urmă cu puțin timp. 

„N-ai mai postat nimic de aseară. Ce se întâmplă?”,  au întrebat-o urmăritorii pe vedetă.

Oana Roman a fost sinceră cu internauții, spunându-le că Mioara Roman nu este tocmai bine, însă, momentan, se află într-o stare stabilă. Însă, aceasta a preferat să rămână rezervată, așa că și-a anunțat fanii de faptul că va reveni cu mai multe detalii după ce va vedea astăzi, concret, cum se simte mama ei.

„N-am mai postat nimic pentru că am stat cu grijă să aflu ce-i cu mama. A rămas internată la spitalul Floreasca. Situația nu este foarte roz. Are diverse probleme, care trebuie investigate. Doctorii mi-au dat niște detalii dar eu nu cunosc foarte bine termenii medicali.(...)

Era stabilă și destul de echilibrată aseară. Azi dimineață mi-au spus că nu mă vor suna decât după raportul de gardă, iar la prânz o să mă duc s-o văd. După ora 13 pot merge la mama la spital să o vizitez.”,  a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: ''Nu mai e de trăit în România'' Oana Roman a dezvăluit câți bani câștigă, de fapt, în fiecare lună

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.