„Sunt deschisă pentru o nouă relație” Cine este bărbatul misterios din viața Loredanei Chivu

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 oct 2023, 17:33

„Sunt deschisă pentru o nouă relație” Cine este bărbatul misterios din viața Loredanei Chivu

Sursa: Loredana Chivu Instagram

Loredana Chivu a mărturisit că este pregătită să dea o nouă șansă iubirii și este deschisă la o nouă relație. Mai mult, blondina spune că în ultimul timp primește cadouri de la un admirator secret. Despre cine să fie vorba?

După o relație care a încercat-o din toate punctele de vedere pe Loredana Chivu, blondina e pregătită să lase totul în urmă și să înceapă o nouă relație. 

Cine este bărbatul care îi trimite flori Loredanei Chivu

În viața Loredanei Chivu a apărut un bărbat misterios, despre care blondina spune că o răsfață mereu cu flori.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1721/20353888/1/chivuu.jpg

„Mereu primesc flori, consider că este un gest foarte frumos. Vin din partea unui admirator. Mi-a trimis printr-o florărie destul de cunoscută de la noi, cei de acolo au numărul meu de telefon, pentru că mi-au mai trimis cu alte ocazii, așa au ajuns la mine. A fost o surpriză, da, a fost ingenios. Sunt niște gesturi drăguțe pe care eu consider că toate femeile le merită. E cale lună de la un buchet de flori până la a ieși la o cafea, însă niciodată nu se știe.

Din moment ce sunt singură, sunt deschisă pentru o nouă relație, bineînțeles”
, a declarat Loredana Chivu, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce își dorește Loredana Chivu de la viitorul iubit

După relația grea pe care a avut-o, Loredana Chivu spune că este pregătită să înceapă o nouă relație.

Citește și: Cum a dat-o de gol Ana-Maria Mocanu pe Loredana Chivu! „Zburau banii” Asistenta TV a povestit totul fără rețineri

„Este normal să am o nouă relație dacă ceva din trecutul meu nu a fost cum a trebuit, nu vreau să mai aduc anumite personaje în discuție, pentru că nu simt nevoia.

Eu consider că trebuie să învăț din greșelile trecutului și că fiecare zi este un nou început, așa că, nu ar trebui să îmi închid viața pentru nimeni. Merg spre viitor, chiar cu optimism. Eu am considerat că mereu am căscat ochii bine, însă se pare că niciodată nu a fost suficient și niciodată nu este prea târziu pentru o nouă lecție de viață. Cât despre viitorul iubit, ar trebui să simt eu că este un bărbat stabil, un bărbat cu capul pe umeri, un bărbat care să știe să îmi ofere afecțiune, să știe să se poarte și să aibă
o educație foarte bine aleasă
”, a mai spus vedeta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.