„Mama are nevoie de rugăciuni” Oana Roman se roaga pentru mama ei. În ce stare se află Mioara Roman

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 oct 2023, 22:56

„Mama are nevoie de rugăciuni” Oana Roman merge zilnic să o viziteze pe mama sa

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman vine cu noi vești despre starea de sănătate a mamei sale, însă situația nu este una prea bună. Cum se simte Mioara Roman?

Mama Oanei Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar fiica ei se asigură în permanență că nu duce lipsă de nimic.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Oana Roman a postat duminică un story pe pagina de Instagram în care le transmite fanilor că mama sa are nevoie de rugăciuni și le mulțumește că sunt alături de ea chiar și în astfel de momente.

„Merg să o iau pe Isa de la prietenii noștri la care a stat peste weekend. Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă, lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul acesta e nevoie de rugăciune pentru ea.

Știu că voi faceți mereu asta pentru mine și că ori de câte ori vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine.

Cum eu sunt atât de singură în această luptă în a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc,” 
a scris Oana pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Scrisoarea pe care Petre Roman i-a trimis-o fiicei sale, Oana Roman: “Mă doare mult și continuu” Adevărul despre relația tată-fiică dintre cei doi

Mioara Roman a ajuns la spital

În cursul zilei de joi, mama Oanei Roman a fost internată în spital, din cauza problemelor grave de sănătate.

Oana Roman a mărturisit atunci faptul că nu a mai postat nimic, deoarece era extrem de îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale. 

Citește și: Mioara Roman a ajuns la spital: „Situația nu este foarte roz”. Oana Roman a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

„  Nu am mai postat nimic, am stat cu grijă, să aflu ce e cu mama. A rămas internată la Spitalul Floreasca, situația nu este foarte roz, are diverse probleme care trebuiesc investigate. Doctorii mi-au dat niște detalii, dar nu cunosc foarte bine termenii medicali, nici nu vreau să dau foarte multe detalii,

a povestit Oana Roman, în secțiunea Instastory.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.