Maia Morgenstern, apel disperat după atacurile din Israel „M-a sunat plângând” Ce se întâmplă cu familia actriței în aceste momente

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 oct 2023, 17:21

Actrița Maia Morgenstern a vorbit despre situația tragică din Israel

Sursa: Facebook-Maia Morgenstern

Conflictul din Israel lasă urme adânci și-n sufletul românilor. Aceștia își plâng rudele și prietenii care au fost prinși în mijlocul confruntărilor dintre armata israeliană și organizaţia extremistă palestiniană Hamas. Printre persoanele afectate se numără și rudele actriței Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern este șocată de întâmplările din Israel. Actrița a povestit cu mari emoții situația rudelor sale din Țara Sfântă.

Rudele actriței Maia Morgenstern au sunat-o plângând

Maia Morgenstern a povestit prin intermediul unei rețele de socializare calvarul pe care rudele sale îl îndură în Israel. Actrița face un apel la umanitate după ce peste 1.200 de persoane au decedat, iar alte 4.500

au fost rănite.

Citește și: Maia Morgenstern, prima celebritate invitată la “Tu urmezi!” #Ce a spus marea actrița despre Dan Negru, prezentatorul show-ului

Actrița susține că situația din Israel este un tragică, țara fiind atacată de teroriștii grupării Hamas. Maia Morgenstern a fost sunată plângând de către unchiul ei în vârstă de 80 de ani, cel care se simte atât de legat de Țara Sfântă.

Citește și: Maia Morgenstern a recunoscut: „Sunt adevăruri pe care le spui într-un mod care poate să distrugă tot” Cine a reușit să o scoată din minți pe actriță

„Astăzi Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți.. Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu.

Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit MAMA. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său , a scris Maia Morgenstern pe pagina de Facebook.

Actrița își îndeamnă toți urmăritorii să adreseze un gând bun sau o rugăciune locuitorilor din Israel, în aceste momente în care au atâta nevoie de alinare.

Evacuările civililor continuă la frontiera Gaza

Mii de oameni sunt scoți din zona restricționată de către armata israeliană.

Doar în ultimele ore, avioanele şi navele de război ale forţelor israeliene au atacat mai multe organizaţii teroriste din întreaga Fâşie Gaza. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Regulile pe care Maia Morgenstern le încălcă în mod frecvent: „Mintea îmi spune că nu ar trebui să le fac, dar inima se topește”

Guvernul României a trimis mai multe aeronave la Tel Aviv pentru repatrierea românilor prinși în conflictul dintre armata israeliană și gruparea teroristă Hamas. Aceștia au fugit disperați din fața atacurilor teroriste, iar mulți au fost nevoiți să-și procure singuri biletele de avion pentru București.

 

Citește și: Românii care au scăpat cu viață din Israel fac mărturii tulburătoare: „Toți fugeau, țipau, dezorientați, se auzeau bombele”. Printre aceștia s-au aflat Ana Baniciu și Raluka

”Nu a existat nicio armată sau vreun ajutor acolo. Am folosit aplicația pentru a naviga prin câmpuri, am văzut o mașină întorcându-se în apropierea noastră, pasagerul învârtindu-și mâna spunându-mi să mă întorc. Maşina era plină de găuri, iar înăuntru erau cadavre. Așa că ne-am dus înapoi pe câmp”, a declarat barmanul, conform  observatornews.ro.

Citește și: Război în Israel. Peste 300 de persoane au murit: „Atacul nostru abia a început”

Printre victime se află și un român în vârstă de 22 de ani. Acesta avea dublă cetățenie, iar familia lui trece acum prin clipe cumplite.