„Sunt periculoase femeile, mi-e frică de ele” Jador își dorește o mamă pentru copii, nu o carieristă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 oct 2023, 21:09

„Sunt periculoase femeile, mi-e frică de ele” Jador a vorbit despre viața sa amoroasă

Sursa: Captură YouTube/Jador Instagram

Jador a fost invitat la podcast-ul Ilincăi Vandici, #TeAscult, unde a vorbit despre copilărie, greutățile din viața sa, dar mai ales despre viața sa amoroasă și despre femeia pe care și-o dorește lângă el.

Invitat la podcast-ul Ilincăi Vandici, Jador a mărturisit că are o viață amoroasă destul de complicată și că anumite femei îl sperie. 

Cum e Jador într-o relație amoroasă

Ilinca Vandici aristul Jador au avut un dialog deschis, iar întrebările au fost care mai de care, dar în special legate de viața amoroasă a cântărețului de manele. Iată cum s-a descris Jador într-o relație amoroasă:

„Cred că nasol. Le impun niște chestii, le impun ceva femeilor de dragul respectului meu de sine. Nu vreau să iasă dezbrăcată cu mine pe stradă. Am o cultură diferită. Se simte că sunt țăran, în sensul în care sunt mai tradiționalist,” a mărturisit vedeta.

Pe de altă parte, atunci când iubește, Jador este extrem de afectuos cu persoana iubită și îi oferă totul.

Citește și: Culiță Sterp, dedicație muzicală pentru “fosta lui iubire”. Fanii au reacționat imediat: “Carmen de la Sălciua”

„Sunt afectuos, dar ăsta e un defect, să fii prea afectuos. I se urcă foarte mult la cap, îi spui că e totul pentru tine și la un moment dat încearcă să te manipuleze și ajungeți să vă despărțiți”. 

Jador a mai precizat că a trăit o astfel de experiență pe pielea sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată femeia perfectă pentru Jador

Jador este profund dezamăgit de mentalitatea femeilor din ziua de azi și de discriminarea care le este adusă. 

„Îmi pare rău că voi, ca femei, sunteți discriminate de societatea masculină, extrem de discriminate. Chiar îmi pare rău, nu meritați”, a spus acesta.

Totodată, Jador spune că își dorește ca femeia din viața sa să îi fie mamă la copii și nu obsedată de carieră. 

„E foarte nasol că femeile au început să fie carieriste, nu am nevoie.

Îmi trebuie o mamă pentru copiii mei, pentru că o îmbrac eu de bani.”

Citește și: „Nu faceți decât să mă ambiționați mai tare!” Bogdan Mocanu răspunde comentariilor negative, după ce a lansat noua piesă

Întrebat dacă a fost vreodată înșelat, artistul a mărturisit că nu crede și speră să nu se fi întâmplat asta niciodată.

„Nu știu să fi fost înșelat, dar poate am fost.

Cred că mi-ar fi distrus toată încrederea în mine. Sper că mi-am făcut treaba de băiat,” i-a mai spus acesta Ilincăi Vandici. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.