Când începe noul serialul turcesc Promisiunea! Kanal D va aduce în atenția telespectatorilor o producție de excepție cu actori celebri și apreciați în Turcia

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2023, 00:16

Promisiunea, un nou serial turcesc de excepție la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Veste importantă pentru fanii serialelor turcești! Kanal D aduce în această toamnă o nouă producție de succes, Promisiunea, ce va captiva publicul cu o poveste impresionantă de iubire, pusă în scenă de actori renumiți!

Telespectatorii postului Kanal D, care îndrăgesc serialele turcești au un nou motiv de bucurie, deoarece în această toamnă vor putea urmări o nouă producție de excepție, care va aduce în atenția publicului o poveste emoționantă și palpitantă de viață, ce va avea în prim plan o iubire renăscută din cenușă. Noul serial, intitulat Promisiunea (cu titlul original: ”Zümrüdünka”) va avea premiera pe data de 13 noiembrie 2023, de la ora 20:00.

Captivantă producție va fi difuzată la Kanal D, după ce serialul Melek va fi ajuns la sfârșit.

Veste uluitoare pentru fanii serialelor turcești! Kanal D aduce în această toamnă o nouă producție de succes, Promisiunea

Serialul Promisiunea va aduce în atenția telespectatorilor Kanal D, o poveste impresionantă de iubire imposibilă, momente tulburătoare, trădări neașteptate, intrigi puternice, jocuri de culise, secrete cumplite, ce se vor împleti într-un scenariu bine conturat și echilibrat.

Citește și: Dragostea renaște din cenușă în “Promisiunea”, un nou serial tulburător, ce are premiera pe 13 noiembrie, de la 20:00, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În prim plan va fi expusă povestea captivantă a frumoasei Zümrüt, personajul feminin principal, pus în scenă de celebra și talentată actrița Ceren Yilmaz, o tânără care duce povara familiei sale, după ce tatăl ei va suferi un accident teribil. Această va rămâne stâlpul familiei sale și se va confruntă cu multe obstacole și dificultăți, deoarece va trebui să aibă grijă de tatăl grav bolnav, dar și de mama și de cele două surori mai mici.

Pentru a reuși să își ajute financiar familia, Zümrüt va lucra pentru una dintre cele mai influențe familii din Cappadocia, iar acest fapt îi va marca definitiv soarta tinerei.

Odată ce va ajunge la conacul Demirkan, tânăra Zümrüt îl va cunoaște pe chipeșul Serhat, moștenitorul bogatei familii, de care se va îndrăgosti iremediabil. Însă destinul o va purta pe frumoasa fată prin multe momente grele și suferințe cumplite, din momentul in care bărbatul iubit va deceda.

Nu ratați premieră serialului Promisiunea, luni, 13 noiembrie, de la ora 20:00, ce va fi difuzat de luni pana joi, de la aceeași ora, la Kanal D!

Citește și: Cât câștigă cei mai cunoscuți și frumoși actori din Turcia: Topul celor mai bine plătiți actori turci