Bianca Comănici și iubitul albanez și-au spus ”adio”. Care a fost motivul despărțirii ”Nu mă așteptam nici eu la asta”

Autor: Diana Bostan

Bianca Comănici și Joni s-au despărțit

Sursa: Instagram- Bianca Comănici

Anunțul făcut de Bianca Comănici a surprins pe toată lumea. În urmă cu câteva momente, fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei” a anunțat că este din nou singură.

Invitată în platoul știrilor Kanal D, Bianca Comănici a anunțat faptul că ea și Joni nu mai formează un cuplu.

Bianca Comănici și Joni s-au despărțit

Vedeta Kanal D și iubitul albanez păreau extrem de îndrăgostiți, iar relația lor a început în urmă cu patru luni. Deși relația era una la distanță, Bianca părea dispusă să facă totul pentru a fi alături de iubitul ei și pentru ca relația să funcționeze.

Despărțirea a luat-o prin surprindere și pe Bianca Comănici.

Citește și: „Am rămas fără niciun ban și am ajuns în direcția opusă” Ce a pățit Bianca Comănici în Miami

Din păcate...nu mă așteptam nici eu pentru că au fost niște luni foarte frumoase. Sunt un pic emoționată acum, iar oamenii au empatizat cu relația noastră, deși au fost și foarte mulți care nu au crezut.

Nu distanța a fost o problemă, ci timpul meu”
, a dezvăluit Bianca Comănici pentru Știrile Kanal D.

Citește și: Bianca Comănici, senzații tari în Mexic. Ce preparate neobișnuite a degustat vedeta „Aici gândacii sunt considerați”

Bianca Comănici a dezvăluit faptul că timpul ei este extrem de prețios în această perioadă și că este dedicat carierei sale.

Bianca a vorbit cu lacrimi în ochi despre despărțirea de iubitul albanez și-și amintește cu drag de clipele petrecute împreună.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca și Joni s-au cunoscut în urmă cu patru luni

Fosta concurentă ”Puterea Dragostei” a mărturisit faptul că cei doi s-au cunoscut pe TikTok și că pentru ea a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, Bianca Comănici nu are regrete.

Citește și: Bianca Comănici s-a prăbușit sub ochii lui Bogdan Mocanu: "Îmi e rău". Ce a pățit frumoasa brunetă

Nu am regrete pentru că am încercat ce am dorit să încerc. Tot timpul am alergat după dragoste, dar mi-am dat seama că stabilitatea financiară este mult mai importantă. Să ai un cămin și ulterior vor veni și lucrurile. La 24 de ani cel mai bine este să mă axez pe școală, pe cele două joburi și pe familie”, a mai dezvăluit Bianca Comănici pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Bianca Comănici, în lacrimi după plecarea iubitului „M-am abținut să nu plâng” Anunțul făcut de brunetă despre relația cu Joni

Bianca a dezvăluit faptul că Joni având vârsta de 21 de ani nu ar fi fost pregătit pentru a avea o familie. Bruneta își dorește să rămână singură o perioadă pentru a-și da seama de niște lucruri și pentru a fi fericită.

Citește și: Bianca Comănici, prima apariție cu iubitul la un eveniment privat „Așteptăm de foarte mult timp această perioadă a vieții”

Vedeta Kanal D a mărturisit faptul că Joni a încercat să o contacteze și să o convingă să nu renunțe la această relație, însă Bianca nu vede vreo șansă de împăcare. Cei doi s-au cunoscut pe TikTok în urmă cu patru luni, iar Joni locuiește în Norvegia. Dar în ciuda distanței cei doi au încercat să se viziteze cât de des au putut.