„Lipsa iubirii aduce moartea” Dan Negru a transmis un mesaj cu un puternic impact emoțional în legătură cu războiul din Israel

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 oct 2023, 15:15

„Lipsa iubirii aduce moartea” Dan Negru a transmis un mesaj cu un puternic impact emoțional în legătură cu războiul din Israel

Sursa: Dan Negru Instagram

Războiul din Israel confirmă ideea pe care din ce în ce mai mulți oameni o consideră un motiv al răutății care există pe Pământ, și anume lipsa iubirii. În acest context, Dan Negru a transmis un mesaj cu un puternic impact emoțional.

Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a adus în discuție un subiect extrem de sensibil pe pagina sa de Instagram. Acesta critică dur marii lideri politici și îi acuză de ceea ce se petrece astăzi în lume: războaie, puțină pace și deloc iubire.

Mesajul emoționant și dur transmis de Dan Negru

Dan Negru obișnuiește să posteze mesaje de mare însemnătate, iar de data aceasta prezentatorul TV a făcut referire la conducerea lumii și la iubirea dintre popoare care, deși ar trebui să învingă, ea nici măcar nu există, acesta fiind, de fapt,

principalul motiv pentru ce se întâmplă astăzi în lume.

Citește și: „E prea puternică lupta și eu prea slab” Ce a pățit Dan Negru după ce a vorbit despre jocurile de noroc în mediul online

„N-o spune nimeni, dar o adunătură de țâcniți conduce lumea. De asta crizele și războaiele de azi. Paranoici, comedianți, botoxați, senili, dacă ăștia erau la butoane în vremea războiului rece, bubuiau nuclearele și Pământul nu mai era demult.

Incapabili să gestioneze crize, selectați și nu aleși, planeta are cei mai incapabili lideri din istorie. Degeaba masteratele lor în diplomație și traininguri în lidership. Marketingul nu i-a învățat ce-i mai important: IUBIREA DE OAMENI! Lipsa iubirii aduce moartea.

Acolo unde e iubire e viață!” a scris acesta pe pagina de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Văd declarațiile celor care se bat acum în Israel: „Vom riposta dur” spun unii. „Nu vom avea milă”, spun ceilalți.

„Vă las PACEA mea”, a spus Iisus în locul unde azi sunt bombe. Degeaba două mii de ani,” a mai scris acesta într-o altă postare.

Război în Israel. Aproape 2.000 de persoane au murit, printre care și doi români

Războiul din Israel  a făcut aproape 2.000 de victime, printre care și doi români. Bruna avea 24 de ani și a fost ucisă de teroriștii Hamas, în timp ce se afla la un festival de lângă Fâșia Gaza. 

Citește și: Maia Morgenstern, apel disperat după atacurile din Israel „M-a sunat plângând” Ce se întâmplă cu familia actriței în aceste momente

A doua victimă cu origini românești este un tânăr în vârstă de 22 de ani, pe nume Amir Fisher, care era sergent – maior în armata din Israel și locuia în Tel Aviv alături de soția și cei doi copii ai lor, pe care războiul i-a lăsat acum orfani de tată.