Paul Nicolau este în culmea fericirii, după ce șeful ANPC a decis redeschiderea ” Tavernei Racilor Herăstrău ”. Cei doi au fost surprinși la aceeași masă.
Pescobar și-a redeschis restaurantul din Herăstrău
După o perioadă în care Paul Nicolau s-a confruntat cu mai multe probleme în ceea ce privește restaurantele sale, acesta zâmbește din nou. După mai multe săptămâni de muncă, șeful ANPC și-a dat acordul pentru redeschiderea locației din Herăstrău.
În urma închiderii locației din Herăstrău, între Horia Constantinescu și Pescobar au apărut mai multe tensiuni în mediul online, tensiuni pe care cei doi par că le-au dat uitării. După ce a inspectat întreaga locație, șeful ANPC și afaceristul s-au așezat la aceeași masă, iar Pescobar a recunoscut faptul că aceste sancțiuni i-au prins bine și că altfel nu ar fi făcut niciodată aceste renovări.
Citește și: Un pumn de pastile! Cum l-au afectat controalele ANPC pe Pescobar și cu ce se ocupă în aceste momente
” Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor nu ajungeam să avem una dintre cele mai performante bucătării din România la momentul actual. Comparabilă cu bucătăriile marilor lanțuri de hoteluri, unde au un alt buget, altă școală”, a
mărturisit Paul Nicolau, într-un video postat pe contul său de Instagram.View this post on Instagram
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Șeful ANPC a fost încântat de modificările făcute de Pescobar
Horia Constantinescu a inspectat întreaga locație și a fost încântat de faptul că Pescobar a ținut cont de toate neregulile găsite în urma controalelor și că acestea au dispărut. Șeful ANPC susține că schimbările sunt radicale și că se vede o evoluție.
” Schimbările sunt radicale, am putut evolua de la scândură la PVC, la cameră de congelare ultraperformantă, zonă de decongelare la nivelul exigențelor așa cum sunt ele implementate în întreaga Europă. Toate lucrurile sunt schimbate în bine ”, a spus șeful ANPC, Horia Constantinescu, în videoclipul postat de Pescobar.
Astfel, în urma vizitei făcute de Horia Constantinescu, Paul Nicolau a anunțat oficial redeschiderea locației sale din Herăstrău. Pescobar a recunoscut faptul că tot răul a fost spre bine și că abia așteaptă să se bucure de preparatele gătite de bucătarii lui.
Nu doar Pescobar s-a bucurat de redeschiderea tavernei sale, ci și angajații care s-au temut că vor rămâne fără locul de muncă în urma sancțiunilor impuse de ANPC. Investiția a fost una destul de mare, însă Pescobar recunoaște că a meritat fiecare bănuț și că acesta este un pas înainte.
Paul Nicolau și-a început ziua de muncă cu un mesaj postat pe contul său de Instagram, mesaj ce face referire la toți cei care s-au bucurat de problemele pe care le-a avut. ”Toată viața mi-au plăcut oamenii care mi-au spus că nu se poate, că nu pot, că mai bine nu, că e imposibil...Dar din fericire imposibilul e posibil, de fiecare dată”, a fost mesajul transmis de Pescobar.
Până la momentul închiderii Tavernelor, Paul Nicolau deținea o cifră de afaceri de 10.400.000 euro.