Theo Rose este în culmea fericirii: ”Sasha are 4 luni astăzi” Cum s-a schimbat viața artistei de când a devenit mamă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 oct 2023, 13:57

Micuțul Sasha a împlinit vârsta de patru luni

Sursa: Instagram- Theo Rose

Sărbătoare mare în familia artistei Theo Rose și a lui Anghel Damian. Micuțul Sasha a împlinit patru luni, iar cântăreața a postat o imagine emoționantă cu cei trei.

Artista Theo Rose se simte o femeie împlinită. Viața ei a căpătat un alt sens din momentul în care a devenit mămica unui băiețel minunat.

Sasha a împlinit patru luni

De când a devenit mămică, viața lui Theo Rose se desfășoară în jurul micuțului său. Deși are momente când se simte extrem de obosită, Theo Rose nu renunță nici la statutul de mămică, dar nici la cel de artistă, încercând să le îmbine pe amândouă.

Citește și: La câteva luni după ce a născut, Theo Rose are o mare dorință: „Astea-s lucrurile”. Artista se străduiește din răsputeri pentru a-și îndeplini scopurile

Micuțul Sasha a împlinit patru luni, iar părinții lui sunt în culmea fericirii. Theo Rose a marcat momentul printr-o fotografie postată de contul său de Instagram. În fotografie apare cei doi părinți și minunea lor, fotografie făcută chiar în ziua botezului.

Citește și: Theo Rose a ajuns la capătul puterilor: „Privată de odihnă și liniște” Artista și-a îngrijorat fanii cu ultima postare

Imaginea postată de Theo Rose a fost însoțită și de un mesaj special: ” Sasha are 4 luni astăzi. Mă simt de parcă a fost mereu aici. ” Theo Rose și Anghel Damian par extrem de îndrăgostiți în imaginea postată fi extrem de mândri de rodul iubirii lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viața artistei s-a schimbat radical după venirea pe lume a copilașului său

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară a mărturisit faptul că perioada de după naștere a fost agitată, însă Theo Rose și-a revenit destul de rapid, ba chiar și-a reluat și activitatea artistică.

Theo Rose se consideră norocoasă și a declarat faptul că are parte de foarte mult ajutor din partea lui Anghel, dar și al familiei. ” Sunt și norocoasă că am parte de ajutor, de susținere, sunt toți oamenii alături de mine, dar gândindu-mă așa, înțeleg și mămicile care trec prin perioade mai dificile după naștere, adică am înțeles de ce perioada

asta de lăuzie e una de petrecut mai discret așa”, a declarat Theo Rose, în cadrul unei emisiuni și preluat de  Wowbiz

Citește și: Cum au decis Theo Rose și Anghel Damian să-l crească pe micuțul Sasha „Copilul trebuie să cunoască cum este viața la țară” Artista face dezvăluiri uluitoare din viața de mămică

Theo Rose este o persoană organizată atunci când vine vorba de timpul bebelușului ei. Aceasta are grija ca întotdeauna să fie cineva care să aibă grijă de Sasha, fie că este vorba de Anghel sau de mama ei, dar atunci când este necesar, Theo Rose și Anghel Damian apelează și la ajutorul unei bone.

Citește și: Motivul pentru care Theo Rose nu se vede mireasă „Nu mai e de mult timp scopul meu ăsta” Ce spune vedeta despre relația cu Anghel Damian

Cât despre relația pe care o are cu tatăl lui Sasha, Theo Rose se vede soția lui Anghel, însă nu-și mai dorește să îmbrace rochia albă de mireasă. În momentul în care cei doi îndrăgostiți vor decide să facă marele pas, artista își dorește ca evenimentul să fie unul restrâns și intim.