Cum s-au cunoscut, de fapt, Will Smith și soția lui, Jada. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din lume

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 oct 2023, 10:59

Will Smith și soția lui, Jada formează unul dintre cele mai longevive cupluri, iar oamenii îi apreciază pentru sinceritatea pe care o au cu privire la relație.

Jada și Will Smith au fost întotdeauna sinceri cu privire la relația longevivă pe care cei doi o au, iar în ultimul interviul oferit de actriță, aceasta a ales să facă dezvăluiri ce i-au șocat pe admiratorii lor.

Citește și: Adevărul relației dintre Jada și Will Smith. Actrița a declarat că cei doi sunt separați

Cum s-au cunoscut Will și Jada Smith

Will și Jada Smith s-au cunoscut în anul 1994, atunci când Jada Pinkett Smith a dat o audiție pentru serialul în care Will Smith era personaj principal, „The Fresh Prince of Bel-Air”, însă aceasta nu a primit rolul deoarece era prea scundă, astfel rolul i-a revenit Niei Long. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale  serialului tematic „A Different World”, atunci când și-au dat seama că între ei există o conexiune aparte, ce merită explorată.

În perioada în care cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, Will Smith era căsătorit cu prima lui soție, Sheree Zampino, iar momentul în care Will a realizat că trebuie să pună punct relației a avut loc în baia unui restaurant. Atunci Will povestea cum plângea și râdea necontrolat deoarece știa că se afla la masă cu femeia ce nu îi era sufletul pereche, însă nu își dorea să divorțeze.

Sheree Zampino a încheiat relația și căsnicia cu Will Smith, iar atunci a fost momentul în care Jada Pinkett Smith s-a mutat din Baltimore în California, urmând ca cei doi să înceapă să se întâlnească. În luna noiembrie a anului 1997, Will Smith a cerut-o în căsătorie pe Jada, în următoarea zi venind și vestea că actrița este însărcinată cu primul lor copil, iar la data de 31 decembrie 1997, cei doi au spus „Da!”.

Familia celor doi s-a mărit la data de 8 iulie 1998, atunci când s-a născut Jaden Christopher Syre Smith, iar băiatul le-a urmat pasiunea pentru teatru, însă a decis să exploreze și pasiunea pentru muzică pe care o are. La data de 20 octombrie 2000 s-a născut și Willow Camille Reign Smith, fata celor doi actori celebri. Fata a decis să își urmeze pasiunea pentru muzică, dar și pentru actorie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Începând din anul 2013, admiratorii cuplului au început să facă mai multe speculații cu privire la relația celor doi, spunând că aceasta nu mai este la fel de puternică ca înainte, iar în anul 2015m Will și Jada Smith au demontat toate zvonurile, făcându-și apariția

la un festival, fiind mai puternici ca niciodată.

Citește și: Care sunt celebritățile ce nu mai pot participa la decernarea premiilor Oscar. Cine este ultimul actor ajuns pe listă

Jada Smith a recunoscut ca s-a separat de Will încă din 2016

Deși relația dintre Jada și Will pare una incredibilă și fără probleme, actrița a ținut să fie sinceră cu admiratorii relației ei, oferind detalii inedite despre conexiunea dintre ei. În cadrul unui interviu, Jada Smith a declarat că ea și Will trăiesc vieți separate încă din anul 2016, însă deși acest lucru se întâmplă, ei nu sunt divorțați.

Aceasta a declarat că separarea lor nu a fost una asemănătoare unui divorț, ci în anul 2016 cei doi și-au dat seama că se blocaseră într-un punct în care își doreau doar ca cealaltă persoană să fie cum își doresc, astfel acela a fost anul în care au obosit să mai încerce. Când a fost întrebată care este motivul pentru care cei doi nu divorțează, Jada a spus că nu se simt încă pregătiți pentru acest pas important, dar în spatele acestui motiv se află o promisiune pe care cei doi au făcut-o, mai exact să nu existe niciodată un motiv pentru care să divorțeze deoarece totul poate fi rezolvat.