Cum arată parcul fotovoltaic al lui Călin Donca! Răspunsul milionarului la acuzațiile lui Dorian Popa: „Echipele noastre lucrează zilnic”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 oct 2023, 14:50

După scandalul cu fotovoltaice în care a fost implicat și Dorian Popa, Călin Donca închide gurile răutăcioșilor și prezintă parcul fotovoltaic în plină dezvoltare și echipa care muncește din greu. Cum va arăta proiectul milionarului?

Într-o postare pe Instagram, milionarul Călin Donca a prezentat viitorul său proiect cu fotovoltaice, care este în plină dezvoltare și unde oamenii lucrează intens. 

Cum arată parcul fotovoltaic al lui Călin Donca

Milionarul i-a răspuns acuzațiilor lui Dorian Popa printr-un video, iar internauții au sărit imediat în apărarea lui Călin Donca.

„Aș vrea să văd faptul că, Călin e nevinovat și domnul Dorian Popa să își dea seama că probabil a adus acuzații și vorbe rele înainte să se afle adevărul că vezi doamne i-a țepuit pe

investitori. Succes!,” a fost unul dintre comentariile postării.

Citește și: Ce pensie vei avea dacă ești influencer, în România! Câți bani trebuie să cotizezi pentru pensia minimă

„Bine ați venit în viitorul energiei. Suntem bucuroși să vă prezentăm parcul fotovoltaic în construcție: S6, 7, 8, 9 și 10. Un loc unde visele devin realitate și viitorul strălucește mai luminos ca niciodată. 

Echipele noastre lucrează zilnic cu drag și spor spre finalizarea lui. Aici, puterea soarelui urmează să fie transformată în electricitate, cu ajutorul celor mai avansate panouri solare, care au una dintre cele mai ridicate eficiențe de pe piață. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fiecare zi petrecută aici aduce o schimbare pozitivă în lumea noastră și în viitorul nostru energetic. Împreună facem o lume mai verde și mai sănătoasă pentru generațiile viitoare. 

Mulțumim pentru încrederea voastră și pentru că faceți parte din această revoluție solară. Împreună putem să ne bucurăm de un viitor luminos și sustenabil,” a fost mesajul transmis în filmarea cu parcul fotovoltaic.

Cum ar fi fost Dorina Popa „țepuit” de milionarul Călin Donca

Scandalul în care a fost implicat milionarul Călin Donca a luat amploare. În afacerea cu panouri voltaice ar fi fost atras și Dorian Popa, care a explicat întreaga situație.

Citește și: “Vreți să știți cum e tata în realitate?” Fiica lui Călin Donca a postat pe contul tatălui său, în timp ce milionarul este cercetat pentru diverse infracțiuni

Dorian Popa susține că a fost ademenit în afacere de către milionar.

Vedeta Dorian Popa a aflat de la televizor faptul că ar fi fost „țepuit” de milionarul  Călin Donca. Artistul a ținut să precizeze faptul că el și Călin Donca nu au o relație de prietenie, ci doar a fost convins să investească în parcul cu panouri voltaice.

Dorian Popa l-a cunoscut pe tânărul milionar în momentul în care a avut nevoie de un specialist în panouri voltaice pentru locuința sa. 

„Eu nu sunt asociatul lui Călin Donca. Eu am postat un vlog în care am arătat facturile achitate pentru panourile de pe casa mea. Moment în care am fost atras să investesc și pe mai departe în ceea ce se numea a fi un parc cu panouri foto voltaice”, a spus atunci Dorian Popa pentru Kanal D2, în cadrul NewsTime.