Bianca Comănici, probleme de sănătate după despărțirea de iubitul albanez: „Sper să fiu bine”. Ce i-a spus doctorul imediat după analize

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 17 oct 2023, 15:11

Prin ce momente trece Bianca Comănici

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Bianca Comănici a fost invitată în cadrul unui interviu, la emisiunea „Online story”, moderată de Cornelia Ionescu.

Bianca Comănici este o celebră vedetă din România, care a devenit cunoscută prin aparițiile sale în fosta emisiune „Puterea dragostei”. În prezent, aceasta prezintă diverse emisiuni de pe canalul de YouTube al WOWnews.

Ce a declarat Bianca Comănici despre problemele ei de sănătate

În cadrul emisiunii, Bianca a mărturisit mai multe aspecte din viața ei, vorbind despre relația pe care a avut-o cu Joni, dar și despre starea de sănătate în care se află.

În urmă cu ceva timp, vedeta a făcut niște analize care urmează să fie citite de către medic. Imediat după emisiune, aceasta era programată pentru o vizită la doctor, în vederea aflării diagnosticului. Astfel că, în timpul interviului, Bianca nu a fost într-o stare tocmai bună, fiind stresată pentru ceea ce urma să afle.

„Sper să nu am niciun fel de probleme, am avut o discuție cu doctorul meu.

(...) Nu știu exact ce probleme am, dar mi-a spus să vin să interpretăm niște analize. Sper să fie ok. Stau un pic cu griji și de asta poate nu sunt în apele mele. Nu strălucesc pentru că m-am îngrijorat puțin. Sper să fiu bine, eu mă simt bine.”,
a mărturisit Bianca Comănici, la „Online story”.

Citește și: Bianca Comănici și iubitul albanez și-au spus ”adio”. Care a fost motivul despărțirii ”Nu mă așteptam nici eu la asta”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Comănici a vorbit despre fostul ei iubit

Până de curând, bruneta a format un frumos cuplu alături de un bărbat albanez, pe nume Joni. Deși au avut, în principiu, o relație la distanță, cei doi au trecut prin multe momente deosebite împreună.

„Adormeam pe cameră amândoi, Au fost niște lucruri foarte frumoase, niște trăiri foarte intense.”, a dezvăluit vedeta.

Însă, relația celor doi a luat sfârșit din mai multe motive. Unul dintre acestea constă în faptul că Bianca Comănici a constatat faptul că nu este, încă, pregătită pentru o relație. Pe lângă partea sentimentală, dacă vor să trăiască împreună, trebuie ca partenerii să atribuie mare parte din bani propriilor cheltuieli.

Posibilitățile financiare nu sunt o problemă pentru brunetă, însă pentru familia ei da, așa că aceasta preferă să le fie alături celor dragi, ei reprezentând grija sa cea mai mare.

Eu am familie acasă care are foarte multe probleme și încerc să-i ajut pe cât de mult pot. Sunt prea multe griji care ne apasă și dragostea nu are rezolvare, de aceea sănătatea e mai importantă, pentru că cu ea poți să faci ce îți propui.”, a mai spus Bianca Comănici, în cadrul interviului.

Citește și: „Am rămas fără niciun ban și am ajuns în direcția opusă” Ce a pățit Bianca Comănici în Miami