Serialul Melek se apropie de final. Când va fi difuzat ultimul episod?

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 nov 2023, 17:19

Serialul Melek se apropie de final. Când va fi difuzat ultimul episod?

Sursa: arhivă

Unul din cele mai îndrăgite seriale ajunge la final. Iată când va fi difuzat ultimul episod al serialului „Melek”.

Serialul turcesc „Melek” se apropie de final. Iată când va fi difuzat ultimul episod la Kanal D. 

Când se difuzează ultimul episod din serialul „Melek”? 

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești, „Melek”, ajunge la final, iar fanii serialului așteaptă cu sufletul la gură deznodământul poveștii.

Citește și: Zumrut, “pusă la zid” de Omer. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

Ultimul episod din serialul „Melek” va fi difuzat pe 9  noiembrie, ora 20.00, la Kanal D. 

Povestea personajului Melek din serialul cu același nume

Pentru cei care nu sunt atât de familiarizați cu acest serial turcesc, trebuie să știe că Melek este personajul principal din serialul cu același nume.

Melek este o mamă care ar face orice pentru copiii ei, într-o lume în care anumite reguli sunt impuse de societate și nu sunt compatibile cu valorile familiei lui Melek.

O femeie puternică, curajoasă și ambițioasă, Melek este un personaj care atrage atenția încă de la primul episod, prin atitudinea sa diferită față de ceilalți protagoniști. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Melek și Halil au parte de o petrecere de logodnă surpriză. Vezi online live episodul 53 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Melek nu se opune doar societății, ci și preferințelor familiei sale. Deși aceștia își doresc pentru ea un bărbat pe care ea nu-l iubește, Melek alege mereu cu inima, decizie care îi va da viața peste cap și îi va aduce numeroase obstacole.

Deși încrezătoare în inima și alegerile sale, viața o va plimba pe Melek prin situații cu totul neașteptate. 

Cu presiunea venită din mai multe părți, Melek află la un moment dat că suferă de o boală incurabilă: cancer. Totul devine și mai dureros atunci când, în timp ce se află în spital, soțul ei o părăsește pentru amantă, crezând că aceasta va fi alături de el și va avea grijă de copii, atunci când Melek nu va mai fi.

Deși a rupt orice relație cu familia ei, Melek se întoarce acasă, unde este primită cu aceeași atitudine, iar cei dragi ei o resping. 

„Melek” este un serial dramatic, însă cu final fericit. Așadar, nu ratați ultimul episod din serialul fenomen ce va fi difuzat joi, 16 noiembrie, doar la Kanal D! 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.