Halil suferă din cauza contractului semnat cu Alpay. Vezi online live episodul 55 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D miercuri, 18 octombrie 2023. 

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D miercuri, 18 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 55 al serialului “Melek”?

Halil îi spune lui Mirza că în 20 de ani nu a suferit atât de mult ca acum, dar nu poate să piardă ce are familia lui mai drag, casa și afacerea care le-au rămas moștenire de la strămoși.

Melek vrea să vadă perdelele și lucrurile pe care le-au comandat împreună pentru casa lor. Halil a distrus o mare parte din ele de supărare dar totuși o duce acasă la el să le vadă și îi spune că curierul care le-a transportat este de vină. Melek îi povestește cu uimire că a visat camera pe care el a făcut-o pentru ea și știe exact cum arată.

Citește și: Serialul Melek se apropie de final. Când va fi difuzat ultimul episod?

Funda găsește contractul pe care l-a făcut Alpay cu Halil și amenință că divorțează dacă nu îi spune cum l-a determinat să îl semneze. Până la urmă Alpay îi spune ce înțelegere au făcut, dar susține că nu îl interesează Melek ci vrea doar să își asigure viitorul.

Kenan aranjează cu agentul imobiliar să îi închirieze lui Vildan una din casele lui.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Citește și: Defne și Omer, vis împlinit! Ce vedem în episodul din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, din serialul “Melek”

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.