Iulia Vântur, în culmea fericirii: „Cea mai specială persoană din viața mea”. Imaginile publicate de vedetă

Autor: Diana Ghita

Iulia Vântur s-a întâlnit cu o persoană specială

Sursa: Instagram

Iulia Vântur a fost o renumită prezentatoare TV din România, iar acum aceasta este o celebră actriță și cântăreață din India.

Iulia Vântur este stabilită în India, alături de actorul de renume internațional, Salman Khan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care durează de mai bine de 10 ani.

Cu cine s-a întâlnit Iulia Vântur

În aceste momente actrița se află în Istanbul, unde își petrece vacanța. Aceasta nu este singură, căci și mama ei a venit să-și petreacă timpul alături de ea.

Iulia Vântur a așteptat-o la aeroport pe mama sa, însă nu cu mâna goală. Vedeta a făcut un gest deosebit pentru cea care i-a dat viață, întâmpinând-o cu un frumos buchet de flori și cu un balon roșu, în formă de inimă.

„O aștept pe cea mai specială ființă din viața mea.”

Momentul revederii a fost foarte emoționant atât pentru fosta prezentatoare, cât și pentru mama ei.

Iulia a fugit în brațele mamei, cu care a stat strâns îmbrățișată. Acestea s-au revăzut după mult timp în care au stat departe una de cealaltă.

Mama vedetei a parcurs de una singură drumul din România până în Turcia pentru a-și vedea fiica și a-și petrece vacanța împreună.

„Iubita lui mama frumoasă! Frumoasa lui mama!”, a spus mama Iuliei atunci când s-au întâlnit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este tânăra misterioasă care a apărut alături de Salman Khan? Chiar Iulia Vântur a publicat fotografia cu cei doi

Cum s-a schimbat Iulia Vântur de când a plecat din România

De când s-a mutat în India, alături de bărbatul iubit, blondina și mama ei au puține ocazii de a se vedea, însă legătura mamă-fiică este atât de puternică, încât învinge orice.

În clipul postat de către Iulia Vântur pe InstaStory, se poate vedea cât de unite sunt cele două și cât de mult țin una la cealaltă.

Cu toate că plecarea de lângă familie și mutarea pe un alt continent au fost dificile pentru ea, vedeta a ales să asculte vocea inimii și să locuiască împreună cu Salman Khan.

Deși este departe de meleagurile natale, Iulia nu regretă pasul pe care l-a făcut, spunând că, odată cu plecarea în India, a evoluat foarte mult.

„Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult

în India.”, a mărturisit Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp.

Citește și: “Dragostea este răbdare” Iulia Vântur, mesaj cu subînțeles despre relația cu Salman Khan. Ce a postat vedeta