Cum să nu ai surprize cu băieții chemați să îți mute/transporte mobila

Author: Oana Picerea

În piața de mutări mobilă București activează multe firme, prestând servicii mai bune ori mai slabe, dar tu poți afla de aici cum să beneficiezi doar de servicii bune, de încredere.

De ce să riști să întâmpini surprize neplăcute privind mutarea mobilei când poți să beneficiezi de ajutorul unei firme în liniște? Doar totul se întâmplă pe banii tăi și trebuie să nu existe întârzieri sau pagube care să te afecteze.

Alege o firmă de prestigiu din București

Majoritatea companiilor care se ocupă cu lucrări de mutări mobilier își fac reclamă în mediul online. Nu este de mirare că la căutarea „transport mobilă” apare pe ecran o listă lungă de firme, cu denumiri de specialiști și cu anunțuri bogate în termeni laudativi, care afișează superioritatea față de concurență.

În unele cazuri, totuși, tonul folosit de firmele de probil în serviciul de mutare mobilier este susținut de dovezi ale calității serviciilor prestate. Ca să probezi gradul de adevăr al declarațiilor acestora, pentru a te asigura că nu sunt vorbe goale, poți accesa site-ul din respectiva reclamă.

Nu vei găsi mare lucru pe un site al unei firme ce nu poate și nici nu are cu ce, dar se laudă, vorba aceea, cum că ar fi cea mai tare din parcare, dar altfel stau lucrurile pe un site precum al celor de la Sprintmove.

Imediat afli ce este, ce oferă, care sunt avantajele; vezi scrisori de recomandare, apoi ai zona de Servicii – o listă consistentă și foarte bogată în informație utilă, Despre noi, galerie foto, Testimoniale, secțiune de Blog și secțiune de Contact – cu nume, prenume, numere de telefon, hartă ș.a.m.d.

Alege Sprintmove cu toată încrederea!

Pe plan local, această firmă activează încă din 2002, așadar de mai bine de 20 de ani! Din 2004 activează și în alte zone din țară, iar din 2007 trece și granița cu mobilierul mutat din România. De atunci, numărul de mutări efectuate a tot crescut, numărul de țări de destinație a depășit 50, așa că pentru bucureșteni sunt semnale precise cum că Sprintmove este o companie de încredere, de la care aceștia se pot alege oricând cu servicii bune.

Adăugând longevitatea în domeniu la regăsirea pe site a informațiilor și datelor atât de utile potențialilor clienți și implicit și ție, obții un set de argumente pentru care să alegi această firmă atunci când:

  • te muți în sfârșit în casă nouă, cu familia sau când îți întemeiezi o familie;
  • muți sediul firmei tale, toate acele birouri și dulapuri, chiar și imprimanta;
  • ai nevoie de mutări mobilă București, dar și de depozitare/ debarasare;
  • renovezi și, pentru o perioadă, dorești să îți duci mobila altundeva;
  • te regăsești în oricare altă situație care implică piese de mobilier.

Dacă ai citit până aici, consideră timpul petrecut cu lectura drept o asigurare că nu vei avea surprize neplăcute cu băieții pe care îi vei chema să îți mute patul, șifonierul, comoda, canapeaua, biroul și așa mai departe.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.