Investește în tine de Black Friday! Tu știi ce produse de hair care nu trebuie să îți lipsească de pe listă?

Author: Oana Picerea

Momentul mult așteptat întreg anul este aproape aici. Urmează Black Friday 2023, când numeroase magazine online și fizice din toate industriile îți pregătesc tot felul de oferte și promoții, care mai de care mai atractive și de nerefuzat.

Fie că ești pasionată de domeniul beauty și îți dorești să îți echipezi colecția cu cele mai calitative produse de îngrijire a părului, fie că ești un profesionist/profesionistă care activează în domeniu și vrea să își răsfețe clientele cu cele mai profesionale rezultate, nici industria de îngrijire a părului nu este neglijată anul acesta de Black Friday.

Iată care sunt cele 3 produse care nu trebuie să îți lipsească de pe lista de cumpărături anul acesta!

1. Produse de îngrijire pentru păr

Orice persoană care își dorește să se bucure de o podoabă capilară bogată și strălucitoare știe deja faptul că produsele de îngrijire sunt, în cea mai mare parte, baza construirii și menținerii unui păr lung și sănătos. Dacă obișnuiești să te vopsești sau să te decolorezi regulat, acestea sunt cu atât mai importante, pentru că părul tău este deja sensibil și are cu siguranță nevoie de o îngrijire regulată.

Din acest punct de vedere, este recomandat să te îndrepți către produse profesionale, pe care le poți găsi comercializate în saloane și magazinele de profil. Chiar dacă sunt puțin mai piperate ca preț comparativ cu produsele pe care le găsești pe rafturile supermarket-urilor sau site-urilor nespecializate, acestea pot răspunde unei game mai largi de nevoi specifice ale părului și nu conțin ingrediente dăunătoare sănătății acestuia pe termen lung, precum parabeni sau sulfați.

2. Produse de styling

Pentru coafuri demne de coperțile unei reviste, ai nevoie, bineînțeles, și de produse care își pot face treaba pe măsură. Spray-uri pentru volum, creme pentru bucle, fixative sau ceară pentru fixare - toate ar trebui să se regăsească pe rafturile tale dedicate îngrijirii părului. Și, bineînțeles, nu trebuie să uiți de protecția termică, esențială pentru protejarea firului de păr în timpul proceselor de uscare, îndreptare, ondulare, creponare sau orice alt procedeu de hair-styling care implică utilizarea surselor de căldură.

3. Piepteni și perii profesionale

Dacă nu ești un specialist în domeniu, poate că nu ai atribuit până acum o relevanță foarte mare pieptenilor și periilor, însă și acestea pot face o diferență colosală atunci când vine vorba despre sănătatea și aspectul părului pe termen lung. O perie calitativă, cu peri naturali este capabilă să distribuie corespunzător uleiurile naturale ale părului pe toată lungimea firului, fără a le elimina, aspect ce contribuie la rezistența și elasticitatea podoabei capilare (și, bineînțeles, la evitarea vârfurilor despicate - ce femeie își dorește să se confrunte cu așa ceva?)

În 2023, de Black Friday România, te așteaptă numeroase oferte și reduceri la magazinele de profil, gata să te ajute să îți construiești „colecția” de produse de hair care de care ai într-adevăr nevoie. Unul dintre acestea este elenapetrache.ro, magazin specializat în comercializarea de produse profesionale și calitative, care îți pregătește reduceri de până la 40% la toate categoriile menționate mai sus!

Așadar, luna noiembrie a fiecărui an este printre preferata fanilor cumpărăturilor din întreaga lume, fiind ocazia perfectă de a achiziționa lucrurile de care ai nevoie, la un preț cu mult mai mic față de restul anului. Tu ești gata pentru shopping?

Sursă foto: Unsplash.com.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.