Cumali, cand familia este mai presus de orice

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, fanii îndrăgitului serial “Melek” își vor revedea eroina preferată pusă într-o nouă situație incertă, care îi poate schimba viața, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Melek este extrem de fericită pentru că ea și Halil, în curând, vor avea un cămin adevărat, numai al lor, unde vor putea trăi fericiți alături de toți cei dragi. 

Citește și: Melek își face planuri de nuntă fără să știe de contractual semnat dintre Halil și Alpay. Vezi online live episodul 56 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Cumali, cand familia este mai presus de orice

Pe Halil însă îl mustra conștiința pentru că s-au nedreptățit, pe el și Melek, ascunzând anumite lucruri. Halil decide că trebuie să îi spună tot adevărul femeii iubite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alpay  va avea parte de un șoc atunci când Cumali va veni sa onoreze “înțelegerea” fiului său cu fostul sot al lui Melek. Pentru Cumali, nimic nu este mai important decât fericirea familiei sale iar această decizie radicală șochează pe toată lumea.

Citește și: Omer și Defne se căsătoresc. Vezi online live episodul 54 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Ce se va întâmpla atunci când Halil află ce gest uluitor a făcut tatăl său, pentru ca familiile Șirhan și Karadag să fie fericite, și cum va reacționa Melek când va afla

că visul ei, alături de bărbatul iubit, devine realitate, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.