Ce decizie radicală a luat Bianca Comănici după despărțirea de iubitul albanez: ”De mâine încep” Vedeta este pusă pe fapte mari

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 oct 2023, 00:04

Bianca Comănici este gata pentru noi schimbări

Sursa: Instagram- Bianca Comănici

Bianca Comănici este pregătită pentru un nou capitol în viața ei. Vedeta Kanal D și-a anunțat fanii că în viața ei vor urma multe schimbări. Despre ce este vorba?

Frumoasa brunetă a anunțat, săptămâna trecută, faptul că ea și Joni nu mai formează un cuplu. Bianca Comănici vrea să se axeze pe carieră, dar și pe lucrurile ce o fac cu adevărat fericită.

Bianca Comănici a anunțat că este vremea schimbărilor

Vedeta Kanal D a trecut printr-o despărțire, însă asta nu o oprește să-și vadă în continuare de viață.

Mai mult decât atât, Bianca Comănici a anunțat că în viața ei vor avea loc anumite schimbări. Bruneta este hotărâtă se înceapă un nou regim și să se apuce de sală.

Citește și: Bianca Comănici, probleme de sănătate după despărțirea de iubitul albanez: „Sper să fiu bine”. Ce i-a spus doctorul imediat după analize

Bianca Comănici le-a promis fanilor că-i va ține la curent în legătură cu noul său stil de viață și cu noul regim.

Aceasta vrea să se simtă mai bine în corpul ei și să fie mult mai tonifiată, motiv pentru care va lucra intens în sala de forță.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Vreau să încep un regim. Mi-a recomandat cineva un regim și vreau să văd care e situația, dacă o să văd o îmbunătățire. O să încep și sala de săptămâna viitoare, așa că situația se schimbă radical în viața mea. Vreau să mă simt mai bine, vreau să mă simt bine în corpul meu, vreau să fiu mai tonifiată, să am mai multă energie. Mi-am promis, deci trebuie să merg”, a spus Bianca Comănici, într-un video postat pe contul său de Instagram.

Mama Biancăi Comănici a venit în vizită

Bianca Comănici are un alt motiv de fericire. Mama brunetei a venit în vizită la București, iar bruneta este în culmea fericirii. Aceasta a dezvăluit într-un video postat pe contul său de Instagram, faptul că unul dintre cele mai frumoase momente este atunci când mama ei vine în vizită.

”Atunci când mama vine la mine, când am ajutorul ei, acelea sunt cele mai frumoase zile.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am așa mamă pe care mă pot baza la orice oră. Are grijă de mine de fiecare dată și nu m-a lăsat niciodată la greu și nici eu n-o s-o las pe ea niciodată. Te iubesc, mami”, a spus Bianca, într-un video emoționant postat pe contul său de Instagram.

Citește și: Bianca Comănici și iubitul albanez și-au spus ”adio”. Care a fost motivul despărțirii ”Nu mă așteptam nici eu la asta”

Bianca Comănici și mama ei au o relație foarte apropiată, iar vedeta a recunoscut faptul că mama ei nu a lăsat-o nici în cele mai rele momente ale sale, atunci când toți au judecat-o și i-au întors spatele. Aceasta vrea să se concentreze cât mai mult pe familia sa și să-i ajute cât de mult poate.