Oana Roman răspunde acuzațiilor că ar avea o relație cu un tânăr de 24 de ani: „Aș putea să-i fiu mamă”

Autor: Diana Ghita

Oana Roman este revoltată

Sursa: Instagram

Oana Roman este o vedetă foarte cunoscută în țara noastră, fiind constant în atenția fanilor, dar și a presei.

Numele Oanei Roman a circulat pe tot internetul în ultima perioadă, după scandalul cu fostul ei soț, Marius Elisei, dar și după ce mama ei, Mioara Roman, a ajuns în stare gravă la spital.

Oana Roman a răspuns acuzațiilor aduse

Acum, în privința ei au apărut diverse speculații, precum că ar fi într-o relație cu Janni Alexandridis, câștigătorul unei emisiuni culinare. Zvonurile au apărut după ce Oana a spus că s-a întâlnit cu tânărul pentru o discuție prietenească.

După ce aceste afirmații despre ea au fost puternic mediatizate și viralizate, vedeta a răbufnit în mediul online. Aceasta a avut o reacție dură vizavi de cei care furnizează publicului asemenea speculații despre ea, fiind de părere că nu este normal ce se întâmplă.

„Bă băiatule! Voi sunteți sănătoși la cap? V-ați pierdut mințile definitiv?! Și puținul ăla de creier cu care v-ați născut s-a atrofiat complet? Pe bune?! Băiatul ăla are 24 de ani și eu am 47, aș putea să-i fiu mamă!

Am spus că m-am întâlnit cu acest om câteva ore, i-am dat niște sfaturi despre cum cred eu că ar trebui să evolueze și l-am felicitat.”,  au fost replicile acide cu care Oana Roman a răspuns la afirmațiile nefondate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: ”Am vorbit cu ea” Oana Roman, ultimele detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Ce spune vedeta despre eforturile depuse de medici

Ce crede Oana Roman despre oamenii care i-au adus acuzațiile

Ea îi acuză și îi critică aspru pe cei care au împrăștiat aceste zvonuri despre ea, spunând că nici măcar nu au venit cu vreo dovadă concretă prin care să ateste presupusa relație cu Janni.

„Unde sunt internauții ăia care s-au gândit că ar fi posibilă o relație între noi? Că n-ați publicat niciun comentariu al niciunui internaut. Sunteți bolnavi psihic!”,  a mai spus vedeta.

Nu în ultimul rând, Oana Roman a spus că unii oameni sunt în stare să facă orice pentru ca lumea să le citească articolele, chiar să și inventeze lucruri neadevărate. De asemenea, vedeta s-a arătat revoltată de faptul că orice om cu care are legătură trebuie să fie pus într-o asemenea postură.

„Sunteți atât de razna încât să inventați chiar orice pentru un titlu? Ferească Dumnezeu așa ceva... orice om cu care vorbesc sau despre care vorbesc trebuie să-l implicați în mizeriile voastre???”,  a mai spus Oana Roman, pe InstaStory.

Citește și: Oana Roman, apariție neașteptată ”Am simțit că sunt liberă” Cum s-a putut îmbrăca vedeta la deschiderea unei cafenele