Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii! Concurenții au scăpat de eliminare

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 oct 2023, 21:49

Astăzi, în gala emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii.

Astăzi, în gala emisiunii matrimoniale emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Andreea Mantea a anunțat cine este favoritul săptămânii.

Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii

Așa cum ne-am obișnuit în galele din „ Casa iubirii ”, prezentatoarea emisiunii a anunțat cine este favoritul săptămânii.

Citește și: Sărut pătimaș în „Casa iubirii”! Antoni și Vlada nu au mai putut rezista și au făcut ce au simțit

În fiecare săptămână, fiecare concurent este votat de către telespectatori, iar cel mai îndrăgit câștigă titlul de favorit al săptămânii și un cec în valoare de 5.000 de lei.

Pentru săptămâna aceasta, după mult suspans și așteptare, Andreea Mantea a anunțat că favoritul este nimeni altul decât Radu, un concurent foarte apreciat de telespectatori care nu de puține ori a câștigat acest titlu și cecul de 1.000

de euro. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Surpriză neașteptată pentru Lorena din partea lui Laurențiu! Tânărul i-a adus un mare buchet de trandafiri după ce a „pedepsit-o” și nu i-a dat voie să intre în casa băieților

„Mulțumesc din suflet învingătorilor, vă pup și vă iubesc și este a nu știu câta oară în care se întâmplă chestia asta și mi-a dat curaj maxim și îmi dă în continuare pentru că știu că sunteți alături de mine mă face să radiez de bucurie. Mulțumesc din suflet!”, a spus Radu, după ce a aflat că a câștigat titlul de favorit al săptămânii.

Gală fără eliminare în „Casa iubirii”

Deși Andreei Mantea îi place să-i țină pe concurenți în suspans, până la urmă a spart gheața și le-a dat vestea că această gală nu este, din fericire, eliminatorie. 

Cu toate astea, concurenții tot sunt nevoiți să voteze, dar nu este vorba de un vot eliminatoriu, ci de un vot de alegere a liderilor din fiecare casă, la fete și la băieți.

De luni, 23 octombrie 2023, începe un nou episod din „Casa iubirii”, așa că aventura continuă. Multe tensiuni și acuzații se vor face după ce Cosmin va da dovadă că nu este statornic și se joacă cu inimile fetelor, iar Robert și Mihaela vor ajunge din nou să aibă discuții. Nu ratați o nouă ediție incendiară, doar la Kanal D!