Oana Roman, fotografie emoționantă alături de fiica ei:”Sunt singurul ei sprijin” Ce spune vedeta despre faptul că își crește singură copilul

Autor: Diana Bostan

Oana Roman și fiica sa

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

După divorțul de Marius Elisei, fiica celor doi a rămas în grija Oanei. Vedeta i-a reproșat de mai multe ori fostului soț faptul că nu se implică deloc în creștere ei. Însă Oana se bucură enorm de fiecare clipă petrecută cu fetița ei.

Copleșită de problemele din ultima perioadă, Oana Roman a găsit un moment de liniște alături de fiica ei. Vedeta a imortalizat momentul și a postat totul pe contul său de Instagram.

Oana Roman are o relație specială cu fiica sa

Vedeta a avut parte de mai multe momente grele în ultima perioadă, iar fiica ei a fost cea care i-a dat puterea de a merge mai departe.

Oana Roman și Isa au o relație specială, iar după divorțul de Marius Elisei, vedeta a avut grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic.

Citește și: Oana Roman, recunoscătoare pentru că operația mamei sale a reușit: „Am venit să-i mulțumesc”. Cine a ajutat-o pe Mioara Roman în momentele critice

Copleșită de problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa, Oana Roman a găsit un moment de liniște alături de fiica sa.

Vedeta a postat fotografia pe contul său de Instagram, iar mesajul care a venit în descrierea imaginii este extrem de emoționant.

A fi mama ei este cel mai mare dar și cel mai mare privilegiu pe care mi l-a oferit viața. Este și o mare responsabilitate să fiu mama unui copil atât de minunat, de bun și de evoluat spiritual și intelectual. Misiunea mea este să îi ofer toate condițiile pentru ca ea să evolueze și să crească frumos, în pace și liniște.

Îmi canalizez energia în a fi 100% alături de ea. Sunt singurul ei sprijin dar fiecare zi alături de ea este o bucurie imensă. Te iubește mami mult! ”, a scris Oana Roman, pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman și-a  dus fiica la psiholog

Deși face tot posibilul ca Isa să nu simtă lipsa tatălui, Oana Roman a dezvăluit faptul fiica ei este dezamăgită că nu petrece mai mult timp cu Marius Elisei. Vedeta a recunoscut faptul că și-a dus fiica la psiholog pentru a trece mai ușor peste divorțul celor doi.

Nu este un secret faptul că Oana Roman își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei. Pentru asta, vedeta are grijă ca micuța Isa să participe la cât mai multe activități sportive și educative.

Citește și: Oana Roman, la spital cu mască și în halat. Cu ce scop s-a echipat vedeta: „Mă pregătesc...”

Trebuia să mă duc la trei evenimente în această seară, dar am ales să nu mă duc la niciunul. Pentru că Isa are foarte mare nevoie de mine în perioada asta. Am hotărât să stau cu ea, să merg cu ea la activități și să-i stau alături pentru că are nevoie de prezența mea.Trebuie să ne îmbrățișăm, să nu se simtă singură”, spunea Oana Roman în urmă cu ceva timp, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Oana Roman are grijă ca Isa să participe la lecții de înot și de kickbox, dar să-și îndeplinească și alte pasiuni, cum ar fi gătitul.