Serialul Melek ajunge la final! Când va fi difuzat ultimul episod și ce serial nou începe la Kanal D

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 nov 2023, 17:18

Serialul Melek ajunge la final!

Sursa: Captură KANAL D

Serialul Melek a ajuns să fie apreciat de milioane de români, ce stau în fața micilor ecrane cu sufletul la gură pentru fiecare episod.

Îndrăgitul serial Melek ajunge la final în luna noiembrie, iar românii vor putea să înlocuiască producția iubită cu un nou serial ce începe la Kanal D din data de 13 noiembrie 2023.

Citește și: Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre Ahmet Kutsi Karadogan, actorul care joacă rolului lui Halil Sirhani în serialul Melek

Serialul Melek ajunge la final

Melek este unul dintre cele mai apreciate seriale turcești pe care românii le vizionează de luni până joi, începând cu ora 20:00, la Kanal D. Acest îndrăgit serial are la bază o poveste ce îi va emoționa și pe cei mai puternici oameni, actorii făcând această producție cu adevărat specială, însă aceasta se apropie de final. Serialul turcesc spune povestea încurcată a unei familii ce se luptă pentru acceptare, în timp ce tot ce au este iubirea cea mai pură, cea dintre o mama și copiii ei. 

Melek este personajul principal al serialului turcesc, fiind și numele producției ce poate fi văzută la Kanal D, iar aceasta este o femeie puternică, ce luptă pentru a-și reconstrui destinul, după ce a refuzat căsătoria aranjată cu fiul familiei Șirhan, Halil. Pentru că femeia nu a putut să facă nimic pentru a anula nunta, femeia a decis să își asculte inima și să fugă alături de Alpay, bărbatul ce are un loc special în sufletul ei.

Deși aceasta a făcut ceea ce inima i-a poruncit, viața nu a fost cea pe care și-a imaginat-o, iar după câțiva ani, aceasta află că se luptă cu o boală incurabilă. Acest diagnostic îl face pe divorțeze și ea ia custodia celor trei copiii ai cuplului. După ani în care nu a mai vorbit cu tatăl ei, Melek se întoarce acasă pentru a găsi înțelegere și iertare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Această poveste a fost motivul pentru care milioane de români au decis să stea în fiecare seară să vadă serialul, alături de persoanele dragi, însă Melek ajunge la sfârșit, ultimul episod fiind programat în luna noiembrie. Episodul în care se va afla deznodământul poveștii va putea fi vizionat pe 9 noiembrie, de la ora 20.00, la Kanal D. 

Citește și: Patru lucruri mai puțin cunoscute despre Nehir Erdogan, actrița care joacă rolul principal în Melek

Ce serial nou începe la Kanal D

Pasionații de seriale turcești nu trebuie să fie dezamăgiți deoarece începând cu data de 13 noiembrie 2023, Kanal D pregătește o nouă producție pe care românii să o privească cu plăcere. Serialul Promisiunea este noul serial pe care postul de televiziune Kanal D îl pregătește, iar acesta spune povestea frumoasei Zümrüt, ce este nevoită să își ajute întreaga familie după un oribil accident pe care l-a suferit tatăl său. 

Un accident i-a dat viața peste cap lui Zümrüt, iar aceasta a fost nevoită să aibă grijă de tatăl bolnav, mama și cele două surori mai mici, motiv pentru care fata este nevoită să aibă un loc de muncă pentru o familie înstărită din Cappadocia, Demirkan, însă destinul ei se va schimba complet după această decizie.

Deși Zümrüt încearcă din răsputeri să ofere un trai bun familiei, mama ei, Ülfet, este cu gândul la cum să se îmbogățească, căutând să-și căsătoresca fiicele cu bărbați bogați. Zümrüt își va descoperi sufletul pereche în casa oamenilor în care lucrează, iar viața ei se va complica.