Alpay ajunge la spital în stare gravă. Vezi online live episodul 58 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 24 octombrie 2023

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 24 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 58 al serialului “Melek”?

În timp ce Alpay este la spital în stare gravă și Halil este arestat, Melek spune celor două familii care se află în casa Karadag, că nunta nu va mai avea loc. Zumrut crede că ea îl părăsește din nou pe Halil și face scandal, dar Melek alege să tacă și nu îi dă nicio explicație.

Cumali le cheamă acasă pe Zumrut și pe Vildan și le povestește despre înțelegerea pe care a făcut-o Halil cu Alpay ca să îi salveze viața logodnicei lui. Zumrut se supără pe el pentru că a dat actele de proprietate fără să se consulte cu ea, dar și pe Halil pentru că renunță la moștenirea familiei pentru Melek. Melek îi spune și ea familiei motivul pentru care nu se pot căsători.

În scurt timp sosește vestea că Halil l-a bătut grav pe Alpay și că a fost arestat. Situația lui depinde de supraviețuirea lui Alpay.

Citește și: Defne din serialul Melek, apariție încântătoare în mediul online! Tânăra actriță Rabia Soytürk a recurs recent la o schimbare uluitoare de look

Seiyt Ali și Cumali merg la spital să vorbească cu Funda, dar ea nu le dă contractul. În timp ce se află acolo, îl întâlnesc pe doctorul lui Melek și află că Alpay nu este donatorul.

După ce au primit vestea tristă, Defne și Omer se întorc din luna de miere. Zumrut îi interzice lui Defne să meargă la spital la tatăl ei sau să vorbească despre el în casa ei.

Defne merge totuși la spital și când se întoarce își găsește bagajele la ușă. Zumrut îi spune că nu are ce să caute sub acoperișul ei. 

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, Melek și Halil, de neînvins

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .