Vlada, în lacrimi! Noua concurentă se va întrista teribil! „Pe mine m-a ținut în lanț mereu!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 25 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2023, 11:50
video Foto(5)

Noua concurentă, Vlada, va izbucni în lacrimi! „Să nu muncesc, să nu ies, să nu vorbesc și eu nu accept asta!” Aflați ce anume o va întrista pe tânăra concurentă și cum va reacționa Antoni, miercuri, 25 octombrie, de la 10:00 și 16:30!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de o nouă ediție presărată cu multe provocări de pomină, cu multe răsturnări neașteptate de situație, dar și cu multe momente tensionate. După ce în ediția de marți, Cosmin a iscat o serie de controverse chemând-o pe Catinca în camera roșie, în ediția de miercuri, Vlada și Antoni vor fi în centrul atenție. Cei doi s-au apropiat treptat în ultimele zile și încearcă să se cunoască în continuare, sperând că vor ajunge să formeze un cuplu.

Noua concurentă, Vlada, va izbucni în lacrimi! „Să nu muncesc, să nu ies, să nu vorbesc și eu nu accept asta!”

În ediția de miercuri, 25 octombrie 2023, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată, deoarece Vlada va povesti câteva detalii din culisele relației sale anterioare, care i-a lăsat un gust amar și a provocat suferințe în trecut. Întrebată dacă a început să capete încredere în Antoni, noua concurentă Vlada va răspunde cu jumătate de gură că are încredere să îl lase pe Antoni singur în club, însă cu toate acestea crede

că l-ar urmări.

Laurențiu: „Vlada, îl lași singur în club? Ai încredere în el?”

Vlada: „Am încredere! Nu că nu îmi pasă! O să-l urmăresc eu!”

Pe de altă parte, Vlada va izbucni în lacrimi în momentul în care va povesti ce anume i se întâmplase în relația ei anterioară. Tânăra va mărturisi că s-a simțit că și când ar fost legată cu lanțuri și trebuia să facă doar anumite lucruri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vlada: „Pe mine m-a ținut în lanț mereu! Să nu muncesc, să nu fac, să nu postesc, să nu zic, să nu vorbesc și eu nu accept asta!”

Lorena: „El știe, sau nu ați apucat să vorbiți despre asta?”

Robert: „Ce se întâmplă? Plânge Vlada?”

Citește și: Cosmin, surpriză uluitoare pentru Catinca! Tânărul a chemat-o pe fosta lui parteneră în camera roșie! „Nu mă mai ard și a doua oară!” Iată cum a reacționat Julia și ce discuții aprige s-au iscat în casa fetelor!

Citește și: Cosmin, pus la zid de colegele sale! „Pari cam nehotărât!” Iată cum a reacționat concurentul și ce schimb de replici acide s-a declanșat în Casa iubirii