„Tu ești eroul meu” Un soldat cu cetățenie română a murit pe frontul din Ucraina. Rudolf Wittman și-a dat viața pentru țara sa

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 oct 2023, 11:30

„Tu ești eroul meu” Un soldat cu cetățenie română a murit pe frontul din Ucraina. Rudolf Wittman și-a dat viața pentru țara sa

Sursa: Facebook/Pixabay

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul unui soldat cu cetățenie română pe frontul din Ucraina. Acesta a luptat până în ultima clipă a vieții sale pentru țara sa.

Veștile sunt triste de pe frontul din Ucraina. MAE a confirmat decesul lui Rudolf Wittman, un soldat cu cetățenie română. Iubita sa a transmis un mesaj cutremurător.

Rudolf Wittman a murit pe front

Tinerii din Ucraina au murit pe capete în lupta cu Rusia. De data aceasta, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că un cetățean român a murit pe frontul din Ucraina.

Rudolf Wittman era originar din Arad și avea 27 de ani.

Rudolf Wittman a luptat în Legiunea Străină, iar odată cu invazia Rusiei în Ucraina, acesta s-a înrolat în armata ucraineană.

„Confirmăm faptul ca autoritățile ucrainene ne-au informat cu privire la decesul unui cetățean român în Ucraina. Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Cernăuți a acordat asistență consulară specifică în cazurile de repatriere a trupurilor neînsuflețite, constând în eliberarea documentelor în astfel de situații ”, a

transmis MAE.

Mesajul emoționant postat de iubita soldatului

Rudolf Wittman își iubea meseria și a murit încercând să își apere țara. Era un adevărat „viking”, potrivit iubitei sale.

Citește și: Ziua 609 de război în Ucraina: Mai multe bombardamente rusești au avut loc în zona localității Sevastopol

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ivanna a rămas acum singură și în doliu. Aceasta a postat un mesaj cutremurător în mediul online. Pentru ea, Rudolf este și va rămâne un erou.

Viața îți oferă o persoană care schimbă totul. Cum începi să crezi că basmele prințului nu sunt basme, ci realitate, nu glumesc, pentru că așa a fost. Rudolf, un străin care a venit în Ucraina să lupte pentru Ucraina, să-mi apere țara și a devenit apărătorul, rezistența și sprijinul meu.

Un om cu o inimă incredibilă, un suflet sincer și cu o bunătate incredibilă.

Nu i-a fost frică de moarte, a spus că doar stinge lumina și totul este Valhalla. Era într-adevăr ca un viking, atât de multă putere, curaj, nu am văzut la nimeni. Își iubea meseria, spunea că slujba este pe primul loc. După război, a spus, primul loc va fi al meu… și am crezut pentru că am crezut că astfel de vikingi nu mor, dar este război al naibii și e brutal… Îi ia pe cei mai buni.

Mi-ai spus că lupți pentru independența Ucrainei, iar eu trebuie să lupt pentru a ne schimba țara din interior, lupt pe frontul tău, promit că voi continua să o fac. Ți-ai dat viața pentru Ucraina… pentru un război care nu ar trebui să fie al tău, dar ai fost aici ca să putem avea viitorul… Ești pentru totdeauna în inima mea, în memoria mea. O persoană ca tine este imposibil de uitat…

Ești cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea, să spui că te-am iubit nu este suficient, a fost cu siguranță mai mult decât doar iubire…. Tu ești eroul meu, ești eroul Ucrainei… Veșnică amintire ție și împărăției cerurilor, dragă ”, a scris aceasta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.