Când va fi difuzat noul serial turcesc Promisiunea, la Kanal D! Iată zilele în care telespectatorii vor putea urmări captivanta producție

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2023, 21:27
video Foto(4)

Veste importantă pentru fanii serialelor turcești! Noua producție turcească Promisiunea va fi difuzată patru zile pe săptămână, la Kanal D!

Fanii serialelor turcești au un nou motiv de bucurie, deoarece în această toamnă vor putea urmări la Kanal D, o nouă producție fascinantă, Promisiunea, ce va aduce în prim plan o poveste impresionantă de iubire imposibilă. Noul serial va începe pe 13 noiembrie, de la ora 20:00 și va putea fi urmărită de luni până joi, la Kanal D.

Veste importantă pentru fanii serialelor turcești! Noua producție turcească Promisiunea va fi difuzată patru zile pe săptămâna

Serialul Promisiunea va aduce în atenția publicului o poveste tulburătoare de viață, personaje puternice, scene emoționante, intrigi, răsturnări uluitoare de situație, ce se vor împleti într-un scenariu echilibrat.

Citește și: Serialul turcesc “Promisiunea” îi va captiva pe telespectatori, din 13 noiembrie, cu o poveste de dragoste tulburătoare

Personajul principal feminin, Zümrüt, interpretată de talentată actrița Ceren Yilmaz, este o tânără care poartă pe umerii săi povara grea a familiei sale, după ce tatăl ei suferă un grav accident și ajunge să fie imobilizat la pat.

Astfel, Zumrut ajunge stâlpul familiei și se va vedea nevoită să lupte cu îndârjire pentru a-și ajută părințîi și cele două surori mai mici. Aceasta va lucra pentru una dintre cele mai influențe familii din Cappadocia, Demirkan, iar acest lucru ii va marca destinul pentru totdeauna.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Frumoasa Zumrut se va îndrăgosti de moștenitorul familiei Demirkan, chipesul Serhat, interpretat de actorul Alp Navruz. Cei doi tineri vor plănui să se căsătorească, după ce tânărul va inchiea stagiul militar, însă o veste teribilă le va da planurile peste cap. Universul frumoasei Zumrut se va prăbuși brusc, în clipă în care va află că Serhat a fost ucis. Ambițioasa tânără va suferi cumplit însă va renaște din propria cenușă asemenea păsării Phoenix și va încerca să meargă mai departe cu fruntea sus și să învingă orice obstacol.


Nu pierdeți premieră serialului Promisiunea, pe 13 noiembrie 2023, de la ora 20:00, urmând ca producția sa fie urmărită in fiecare săptămână, de luni pana joi, la Kanal D!

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “Promisiunea”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un carusel de emoții și trăiri! Actorul Selim Bayraktar este cunoscut publicului din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”