În această seară, de la ora 20:00, în serialul Secrete de familie, Yekta “lovește” din nou

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2023, 19:20
video Foto(7)

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

În această seară, de la ora 20:00, în “Secrete de familie”, fanii îndrăgitei producții îi vor regăsi pe protagoniștii serialului tot mai putenici, în lupta lor comună pentru adevăr, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Ceylin și Îlgaz sunt conștienți că pot depăși cu ușurință orice problemă atunci când sunt împreună, însă urmează a se confrunta cu o situație la care nu se așteptau niciodată.

Yekta “lovește” din nou

Zile grele îl așteaptă pe procurorul Pars, al cărui simț al dreptății este incontestabil. Confuzia propriilor adevăruri îl va forța să aleagă între el însuși și simțul dreptății. Yekta Tilmen, care se luptă atât cu trădarea lui Laçîn, dar și pentru a-i face dreptate fiului său, primește noi dovezi care îi vor întări puterea în ambele situații.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îlgaz, care face tot posibilul să o scoată pe Ceylin din lista suspecților uciderii lui Engin, va fi și el implicat într-un eveniment neașteptat.

Procesul de achitare al lui Ceylin, care a început pe căi firești, legale, este pe cale să se transforme într-un adevărat război, pe toate fronturile. Deși Îlgaz și Ceylin sunt obișnuiți să gestioneze totul corect, urmează a se confrunta cu o mare problemă.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.