Culiță Sterp a ajuns la spital! „Ce e mult, e mult” Greșeala pe care a făcut-o artistul și ce mesaj a transmis

Autor: Diana Ghita

Culiță Sterp pe patul de spital

Sursa: Instagram

Culiță Sterp este un celebru cântăreț de manele din România. Datorită talentului său muzical, acesta este chemat să cânte la diverse evenimente.

Culiță Sterp este foarte implicat în domeniul în care activează, astfel, acesta se dedică trup și suflet pentru a-și încânta fanii prin performanțele lui muzicale.

Ce greșeală l-a adus pe Culiță Sterp pe patul de spital

Cântărețul își iubește foarte mult publicul, și, de aceea, nu dorește să-l dezamăgească. În acest sens, indiferent la câte spectacole și evenimente este invitat să cânte, Culiță face tot posibilul ca reprezentațiile lui să fie unele memorabile.

În ultima vreme, artistul a susținut multiple concerte, care se pare că au început să aibă un impact negativ asupra lui. Manelistul a început să resimtă efectele negative ale activității lui, simțindu-se suprasolicitat.

În consecință, nopțile nedormite l-au adus pe patul de spital pe Culiță Sterp, care le-a arătat imediat urmăritorilor în ce stare se află.

Deși ipostaza în care s-a filmat este una îngrijorătoare, cântărețul a ținut să-i asigure pe internauți că nu are probleme de sănătate grave.

Acesta a mai spus că a ajuns la spital din cauză că se simțea foarte epuizat, iar lipsa de energie a început să se resimtă prin diverse simptome.

„Azi la bal, mâine la spital, vorba aia... nu e nimic grav, m-am pus puțin la încărcat că mai aveam 1 la sută... ce e mult, e mult.”, a scris Culiță Sterp în clipul postat pe Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Daniela Iliescu, în lacrimi! Ce a emoționat-o pe iubita lui Culiță Sterp: „Prețuiți-vă părinții!”

Culiță Sterp este dezamăgit de faptul că nimeni nu i-a fost alături

Pe fundalul filmulețului urcat pe InstaStory, artistul a atașat o melodie care stârnește curiozitatea multora. Aceasta face referire la prietenii falși din viața artistului.

„Prietenii și banii sunt la fel de când e lumea. Sunt la fel ca vremea schimbătoare. Nu ai pe nimeni când plouă și este ninsoare, trag la tine numai când e soare.”,

au fost versurile care au rulat pe fundalul clipului postat de Culiță.

De aici se poate deduce faptul că niciun prieten nu îi este alături manelistului în aceste momente dificile, aceștia căutându-l numai atunci când îi merge bine și când au nevoie de el.

În imaginile publicate, cântărețul s-a arătat foarte dezamăgit de cei care îi sunt alături numai în momentele bune, dar care nu se interesează de el atunci când are de suferit cu sănătatea.

Citește și: “Nu este primul bărbat cu bani care apare în viața mea” Daniela, adevărul despre relația cu artistul Culiță Sterp