Deea Maxer, despărțire de Robert Drilea? Mesajul pe care l-a șters imediat după publicare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 oct 2023, 18:31

Deea Maxer, despărțire de Robert Drilea? Mesajul pe care l-a șters imediat după publicare

Sursa: Deea Maxer Instagram

Deea Maxer a postat în ultimul timp pe pagina sa de Instagram anumite mesaje cu subînțeles, cel puțin așa au presupus fanii. Unul dintre mesaje a fost chiar șters la câteva minute după publicare. Ce se întâmplă cu relația dintre cei doi amorezi?

După divorțul de Dinu Maxer, Deea și-a găsit din nou fericirea în brațele actualului ei iubit, Robert Drilea. Recent însă, fanii au observat că bruneta postează mesaje cu subînțeles.

Mesajul postat de Deea Maxer, șters imediat după publicare

Frumoasa brunetă a postat un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fanii cuplului, deoarece ar fi anunțat o despărțire, mai ales că postarea a fost ștearsă după doar câteva minute. 

„-Ești bine?

-Nu, dar o să fiu!

-Lupt!

-La naiba! Viața nu trebuie să fie despre luptă, ci despre liniște!,” este mesajul din postarea publicată de Deea Maxer  la secțiunea instastory.

Citește și: „Acu' mi-am confirmat”. Deea Maxer, adevărul despre femeile care fură iubiții altora. Ce se întâmplă cu ea și Robert Drilea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi formează o relație stabilă și frumoasă, însă mesajul i-a pus pe gânduri pe urmăritorii vedetei. 

Deea Maxer a postat un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram

Deea Maxer și Robert Drilea, un tânăr antreprenor, formează un cuplu de jumătate de an. În tot acest timp, cei doi nu s-au sfiit să își afișeze relație pe rețelele sociale, acolo unde sunt extrem de admirați. 

De asemenea, aceștia iau în calcul ca în viitorul apropiat să se căsătorească. 

Cu toate acestea însă, Deea Maxer continuă să posteze mesaje cu subînțeles la adresa iubitului ei. 

Citește și: „Între două nu te plouă”. Deea Maxer, adevărul despre relația ei cu Robert Drilea. Ce se întâmplă între cei doi îndrăgostiți

„O femeie se iubește cu totul și fără pauze de respirat.

Poate numai atunci când îți tragi răsuflarea și continui. Continui să o iubești și să o descoperi. Să descoperi toate celelalte femei care trăiesc în ea și pe care trebuie să le accepți ca fiind una și aceeași. Pe femeia de lângă tine nu o poți adora curat și sincer decât atunci când iubești toate femeile într-una singură.

Dacă alegi și separi nu faci decât să fragmentezi iubirea, să o sugrumi.

Să o falsifici și să încerci să ”cumperi” la un preț redus, fericirea”, a postat Deea Maxer în secțiunea Instastory.

Se pare că nu doar Deea și-a găsit din nou fericirea în brațele unei alte persoane, ci și fostul soț, Dinu Maxer. Acesta este împreună cu frumoasa dansatoare Magdalena Chihaia