Cele mai amuzante momente cu Chandler Bing din Friends: Matthew Perry a murit duminică, la vârsta de 54 de ani

Autor: Denisa Irimia

Matthew Perry a murit duminică, la vârsta de 54 de ani

Sursa: Facebook

Vestea că Matthew Perry, sau cum îl știau cei mai mulți, Chandler Bing, s-a stins din viață, a lăsat o mare durere în urma sa. Marele actor a reușit să stârnească multe râsete, atât în rolurile pe care le-a avut, cât și în viața lui de zi cu zi.

Matthew Perry a oferit o interpretare memorabilă în rolul lui Chandler Bing în serialul Friends, fiind recunoscută ca una dintre cele mai amuzante și apreciate performanțe din lumea divertismentului. În fiecare moment petrecut pe micul ecran, el a reușit să aducă umor prin improvizații ingenioase și abilități remarcabile de comedie.

Citește și: De ce a murit actorul Matthew Perry? Medicii legiști fac investigații suplimentare

Citește și: Matthew Perry s-a stins din viață la 54 de ani. Actorul a fost găsit fără suflare în jacuzzi

TACI DIN GURĂ, TACI DIN GURĂ!

Acest episod rămâne încă viu în memoria fanilor serialului, marcându-se ca unul dintre cele mai remarcabile.

Ross achiziționează o canapea nouă și, pentru a face față provocării de a o transporta până la apartamentul său, decide să le solicite ajutorul lui Rachel și Chandler.

Această scenă a devenit o adevărată senzație pe internet și a dat naștere unor memuri amuzante care circulă pe rețelele sociale.

„Ross: Întoarceți-vă! Întoarceți-vă!

Chandler: Nu cred că mai e vorba de „întoarce”.

Rachel: Nu cred că se va potrivi.

Ross: Ba da, o să se potrivească, haideți sus, sus! Începem – Pivot.

Pivot. Pivot. PIVOT. PIVOT. PIVOT.

Chandler: TACI DIN GURĂ, TACI DIN GURĂ, TACI DIN GURĂ, TACI DIN GURĂ.

Ross: Bine, nu cred că va mai pivota.”

Yemen

Chandler, în dorința sa de a găsi o modalitate delicată de a se despărți de Janice, recurge la o abordare neobișnuită. El îi comunică faptul că va fi transferat în Yemen, oferindu-i astfel o scuză.

Acest moment tensionat atinge apogeul la aeroport, unde Janice insista să-l conducă direct la poarta de îmbarcare, ceea ce îl determină pe Chandler să cumpere un bilet de avion chiar în fața ei. Cu o promisiune solemnă, el îi asigură că îi va trimite scrisori în fiecare zi, citindu-i chiar adresa sa nouă, scrisă pe o bucățică de hârtie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„15, Yemen Road, Yemen.”

Conștientizând că povestea sa inventată a luat amploare, Chandler simte nevoia să rezolve situația. Într-un gest de disperare, el se apropie de o colegă de zbor și îi cere ajutor în timp ce se îndreaptă cu pas grabnic spre avion.

„Când ajungem în Yemen, pot să stau cu tine?”

Joey vrea să repopuleze Pământul

Într-un alt incident amuzant, Joey, Chandler și Monica se găsesc din nou într-o situație compromițătoare, rămânând blocați în camera Monicăi. În acest moment, Joey dezvăluie cu entuziasm că, în prealabil, a depus în acea încăpere o cutie specială cu provizii de urgență.

„Chandler: Prezervative?

Joey: Hei, nu știi cât timp o să stăm aici. S-ar putea să fim nevoiți să repopulăm Pământul!

Chandler: Și prezervativele sunt soluția pentru asta?”

Apartamentul băieților a fost jefuit

Joey decide să vândă televizorul pe care l-a făcut de unul singur, și, pentru a face o afacere, invită un posibil cumpărător să îl vadă.

Cu toate acestea, cumpărătorul pare sceptic și sugerează că televizorul ar putea fi prea mic pentru a încăpea o persoană înăuntru. Această insinuare îl determină pe Joey să intre în televizor pentru a dovedi contrariul. Însă, într-un moment surprinzător, cumpărătorul închide ușa televizorului și le jefuiește apartamentul.

„Joey: Știi ce o să fac dacă îl mai văd vreodată pe tipul ăla?

Chandler: SĂ MĂ APLEC?!”

Matthew Perry a murit duminică, la vârsta de 54 de ani

Pe data 28 octombrie 2023, mass-media din Statele Unite a relatat o veste cutremurătoare. Matthew Perry în vârstă de 54 de ani, a fost descoperit fără suflare în reședința sa din Los Angeles.

Această tristă veste a adus un profund sentiment de tristețe în rândul admiratorilor săi din întreaga lume, mai ales pentru cei care îl iubeau pentru rolul său în Friends și pentru contribuția sa semnificativă la industria cinematografică.

Actorul și-a construit o carieră remarcabilă, începând cu anul 1994, când a preluat rolul iconic al lui Chandler Bing în serialul de televiziune Friends.

Pe lângă contribuția sa la Friends, actorul a fost implicat în numeroase proiecte de comedie, unde și-a demonstrat abilitățile actoricești deosebite. A fost coproducător alături de Salma Hayek în filmul regizat de Andy Tennant, "Love at First Sight," și a jucat alături de Bruce Willis în producția regizată de Jonathan Lynn, "My Killer Neighbour," consolidându-și astfel statutul în industria filmului și televiziunii.