”Au contat foarte mult rugăciunile voastre” Oana Roman este în culmea fericirii. Ce s-a întâmplat cu mama vedetei după intervenția chirurgicală

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 31 oct 2023, 08:55

Oana Roman vorbește despre starea de sănătate a mamei sale

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman a reușit să depășească perioada dificilă în care se afla, iar acum se bucură de câteva zile libere, departe de agitația din București.

Oana Roman a decis să profite de faptul că Isa se află în vacanță și să plece din București. Cele două au mers în vizită la nașa de botez a Isabelei, iar după o bună perioadă de timp, Oana a reușit să se detașeze de problemele din Capitală.

Oana Roman a dezvăluit care este starea de sănătate a mamei sale

Vedeta se bucură de câteva zile de relaxare, după ce a trecut printr-o situație dificilă cu mama ei.

Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar acum starea ei de sănătate este una stabilă. Oana le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și pentru rugăciuni și a dezvăluit faptul că mama ei se va întoarce la centrul pentru bătrâni.

Citește și: „De ce mai folosești numele Elisei dacă ai divorțat?” Oana Roman, atacată pe rețelele sociale. Cum se apără vedeta

Oana Roman susține că mama ei este o luptătoare și știa că nu va ceda atât de ușor în fața bolii. Vedeta a fost extrem de mulțumită și de personalul medical care s-a ocupat de mama ei în toată această perioadă grea.

Am început săptămâna perfect. Mama a ieșit de la terapie intensivă, este în salon și miercuri va ieși din spital și va merge înapoi la centru.

A reușit să treacă peste toate hopurile, a arătat încă o dată cât este de luptătoare și câtă putere are. Au contat mult și rugăciunile voastre și tot sprijinul vostru care m-a ajutat să trec peste această perioadă atât de grea. Sunt recunoscătoare vouă și tuturor celor care au îngrijit-o pe mama ”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana Roman a fost surprinsă plăcut de fiica ei

Vedeta și Isa au plecat din București pentru a se întâlni cu nașa Isei. Cele două au fost cazate la un hotel, iar dimineața, Oana Roman a avut parte de o surpriză din partea fiicei sale.

Isa a decis să-i comande mamei sale micul-dejun în cameră, iar Oana a fost plăcut surprinsă de acest gest.

Deși a recunoscut că nu are obiceiul de a mânca dimineața, Oana a făcut o excepție de această dată și a luat micul-dejun cu fiica sa.

Citește și: ”Era aproape în comă alcoolică cel care a provocat accidentul” Anunțul trist făcut de Oana Roman, după ce s-a întors de la spital

Oana Roman și fiica ei au o relație extrem de apropiată, iar vedeta face tot posibilul că micuța ei să nu simtă lipsa tatălui.

După divorț, Marius Elisei a fost acuzat de către Oana Roman de faptul că nu petrece timp cu fiica lui și că nu se implică nici financiar în creșterea acesteia.

Vedeta are grijă ca fiica ei să aibă parte de cât mai multe activități, astfel că are parte de lecții de înot, kickboxing, însă o altă mare pasiune a Isei este gătitul. Oana Roman îi încurajează fiecare pasiune a fiicei sale pentru ca aceasta să se dezvolte cât mai frumos.