Mithat ajunge la spital în stare gravă după ce este înjunghiat de Alpay. Iată ce se va întâmpla în episodul 63 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 nov 2023, 12:36

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D miercuri, 1 noiembrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D miercuri, 1 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 63 al serialului “Melek”?

Melek și Halil au parte de o nuntă de poveste și ambii sunt extrem de fericiți, dar Alpay ajunge să le strice orice urmă de fericire.

Kenan i-a scris o scrisoare lui Vildan și așteaptă răspuns însă în ciuda insistențelor lui Idris și a pericolului care îi paște dacă se află că scrisorile nu au venit de la Vildan, Alpay nu mai vrea să continue corespondența ca să-l

facă pe Kenan să sufere.

Văzând cum stau lucrurile, Idris face și el un pas necugetat împotriva lui Alpay și îi trimite o invitație la nuntă în numele lui Halil ca să își facă singur necazuri. Alpay ia acest gest ca o batjocură din partea lui Halil și merge val vârtej spre Antep la nunta celor doi.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, apariție îngrijorătoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță 

Idris reușește în cele din urmă să o contacteze pe Funda, iar ea este de părere că trebuie să continue corespondența. Atunci Idris încearcă să oprească curierul să ajungă la Alpay cu invitația, dar este prea târziu.

Idris ajunge și el la capătul drumului. Kenan aude o discuție între el și Funda despre scrisorile care veneau de la ea și nu de la Vildan și îi va

face pe toți trei să plătească.

Citește și: Halil din serialul Melek, unul dintre cei mai râvniți burlaci! Iată cine a fost prima iubire a celebrului actor Ahmet Kutsi Karadoğan

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Seyran este însărcinată. Le spune lui Kadriye și lui Defne dar le roagă să nu-i zică lui Mithat pentru că vrea să-i dea ea vestea. Kadriye îi spune soțului ei și Mahmut strigă în gura mare la petrecerea de nuntă așa că toată lumea află.

Mithat este afară și se bate cu Alpay pe care vrea să-l împiedice să intre în restaurant. Ikra merge să ia ceva din mașină și intervine între ei.

Alpay îi rănește pe amândoi cu un cuțit.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

„Melek" este un serial turcesc captivant care explorează tradițiile și obiceiurile unei comunități turcești și îmbină valorile familiei cu întâmplări dramatice și sensibile. Acest serial poate fi urmărit pe Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00 și oferă o incursiune într-o lume complexă și plină de provocări.

Povestea se concentrează pe Melek, o mamă curajoasă interpretată de Nehir Erdogan, care luptă pentru a-și proteja și îndruma copiii. Cu rădăcini adânci în tradiția comunității turcești, Melek se confruntă cu o alegere dificilă atunci când refuză să accepte o căsătorie aranjată cu Halil, fiul familiei Şirhan, o uniune propusă de propria ei familie, Karadag. Însă în ziua logodnei, Melek fuge în Germania cu Alpay, bărbatul pe care îl iubește, lăsând în urmă trecutul și provocând tensiuni semnificative.

Halil, mirele abandonat, poartă povara sentimentelor rănite timp de două decenii, iar viața lui Melek devine o luptă constantă pentru binele copiilor săi. Serialul explorează această poveste complexă de dragoste, tradiție și curaj, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Pentru cei interesați, "Melek" este disponibil și online, permițând telespectatorilor să urmărească episoadele pe telefonul mobil, laptop sau tabletă pe platforma Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html. Acest serial oferă o incursiune în tradițiile și valorile unei comunități turcești, făcându-l o experiență de vizionare interesantă și accesibilă.