Răsturnare de situație în cazul lui Dorian Popa. Ce se va întâmpla cu vedeta după ce sosesc rezultatele INML

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 nov 2023, 18:23

Răsturnare de situație în cazul lui Dorian Popa. Ce se va întâmpla cu vedeta după ce sosesc rezultatele de la INML

Sursa: Facebook Dorian Popa

Dorian Popa a ajuns în atenția presei în ultimele zile, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Artistul a fost testat cu un aparat drug test, rezultatul fiind unul pozitiv.

Dorian Popa a fost oprit vineri seară de un echipaj de Poliție Ilfov și testat cu aparatul drug test. Potrivit autorităților, artistul conducea sub influența substanțelor interzise. Ce riscă acum Dorian Popa?

Ce se va întâmpla în cazul lui Dorian Popa, după rezultatul analizelor INML

Ca în orice caz de acest tip, se recoltează probe de sânge pentru a se stabili cu exactitate ce substanțe interzise au fost consumate și în ce cantitate. 

Artistul ar fi fost prins conducând sub influența substanțelor interzise vineri seara, iar în urma unei testări cu aparatul drug test, rezultatul a ieșit pozitiv la o substanță interzisă.

Rezultatele ce vin de la INML sunt cele care vor stabili verdictul, urmând ca în funcție de acestea, Dorina Popa să își primească pedeapsa. 

Citește și: Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT au prins 10 persoane ce vindeau 20 de kilograme de substanțe interzise de mare risc

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dacă rezultatul de la INML nu va confirma rezultatul de la drug test(...)

Dacă se constată că în sânge nu a existat, sigur că atunci dosarului i se va da clasare, i se restituie permisul și poate să conducă”,  a explicat avocata Crina Radu pentru WOWbiz.ro.

Potrivit specialiștilor, rezultatele de la INML pot veni chiar și într-o lună, în funcție de cât de aglomerat este laboratorul.

În cazul în care rezultatul drug testului a fost unul corect, atunci Dorian Popa vi fi audiat, iar în caz contrat, artistul scapă de probleme, urmând ca dosarul să fie clasat, iar Dorian Popa să primească permisul de conducere înapoi.

Mama lui Dorian Popa, primea reacție după ce fiul ei a fost oprit de polițiști

Inițial, mama lui Dorian Popa nu a oferit o reacție publică în privința fiului ei, însă ulterior a decis să vorbească.

Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și „repare imaginea”! Eu sunt „doar mamișor” pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe ”,

a declarat Luminița Popa, mama lui Dorian Popa, pentru  Click.ro.

Citește și: Chef Foa, prins la volan sub influența substanțelor interzise. Primele lui declarații după ce a fost oprit de polițiști: „Nu pot să confirm, nici nu pot să infirm”

Dorian Popa nu este singura vedetă prinsă de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise.  Chef Foa a fost testat pozitiv  pentru o altă substanță, în urmă cu doar o săptămână.