Gestul făcut de George Zănoagă, câștigătorul Galei RXF, după ce l-a învins pe Iancu Sterp, în cușcă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 nov 2023, 11:33

Iancu Sterp și George Zănoagă s-au luptat în cușcă

Sursa: Facebook Sterp Iancu/ Facebook Florin George Zănoagă

Iancu Sterp și George Zănoagă au fost adversari în competiția RXF. Emoțiile susținătorilor celor doi concurenți au atins cote maxime în timpul luptei.

În seara de vineri, 1 noiembrie, Iancu Sterp s-a luptat în cușcă cu George Zănoagă, pentru centura concursului RXF România. La final, după o luptă corectă, cei doi s-au strâns în brațe, în semn de respect.

Ce s-a întâmpla în lupta dintre George Zănoagă și Iancu Sterp

Atât George, cât și Iancu s-au antrenat intens pentru această luptă.

Acest lucru s-a văzut și în ring, meciul fiind unul foarte strâns, care a ținut publicul în suspans până în ultima clipă.

Adversarii știau foarte bine ce presupune o astfel de competiție, întrucât amândoi s-au mai luptat înainte, de două ori, cu oponenți diferiți. În urma fiecărei lupte, George și Iancu au ieșit învingători.

În acest sens, după ce meciul a luat sfârșit, Iancu Sterp a mărturisit faptul că nu a mai avut așa rival și că lupta a reprezentat o reală provocare pentru el.

De asemenea, acesta nu a putut preconiza de dinainte cine va învinge, întrucât știa că are un oponent pe măsura lui.

Într-un final, după ce toți spectatorii au stat cu sufletul la gură, cel care a plecat acasă cu centura și cu marele premiu a fost George Zănoagă. Însă, cu toate acestea, cei doi nu au uitat de fairplay, așa că, la final, s-au îmbrățișat, felicitându-se reciproc.

Fratele lui Culiță Sterp nu a luat rezultatul ca pe o învingere, fiind de părere că scopul lui a fost dus la bun sfârșit. Acesta și-a dorit să experimenteze o luptă cu un adversar la fel de puternic și pregătit ca și el.

Citește și: Clipe emoționante pentru Iancu Sterp în ringul de luptă: „A câștigat cel mai important lucru pentru el”. Întreg momentul s-a terminat cu o cerere în căsătorie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu Sterp nu se consideră pierzător

Iancu Sterp nu a fost singur în timpul competiției, ci a fost susținut de întreaga lui familie. La meci au fost prezenți iubita lui, Denisa Coțolan, Culiță Sterp, mama Geta, Ileana Sterp și Getuța, ceea ce a contat foarte mult pentru concurent.

Deși au avut încredere deplină în el, știind cât de bine s-a pregătit pentru luptă, cu toții au avut emoții foarte mari, cea mai tensionată fiind sora lui mai mare, Ileana.

„Cred că emoțiile familiei Sterp le-am preluat eu pe toate, nu mai pot. Sunt și cu fiul meu aici, de 6 luni, cel mai mic susținător al lui Iancu. Mă simt bine, am încredere în el, dar, în același timp, clar există și altă posibilitate și mă tot gândesc și în direcția aia, dar hai, Doamne ajută, spre din tot sufletul să câștige Iancu.”, a declarat Ileana Sterp, înainte ca fratele ei să intre în cușcă.

Și iubita lui, Denisa Coțolan, a avut mari emoții: „Am emoții, dar emoțiile sunt normale. Știu ce poate și am încredere în el”. Însă aceste emoții au devenit și mai intense atunci când, la finalul meciului, Iancu i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste, cerând-o de soție.

Atât Iancu, cât și fratele lui, Culiță, au fost de părere că acest moment a fost un câștig mult mai mare decât premiul concursului. Cu toții au fost foarte fericiți pentru pasul cel mare pe care mezinul familiei Sterp a decis să-l facă, alături de aleasa inimii lui.

„A pierdut o luptă, dar nu și “războiul”. În schimb a câștigat cel mai important lucru pentru el: viitoarea lui familie!”,  a scris Culiță, pe pagina lui personală de Instagram.

Citește și: Exclusiv! George Zănoagă a acceptat să lupte în cușcă cu Bobicioiu. Cum a trecut peste conflictul cu Simina Loica