Geta Sterp a izbucnit în lacrimi: ”Sunt supărată” Ce spune Getuța despre înfrângerea lui Iancu Sterp în gala RXF

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 nov 2023, 09:24

Geta Sterp vorbește despre meciul fratelui său, Iancu Sterp

Sursa: Instagram-Geta Sterp

Frații Sterp sunt extrem de uniți și mereu se susțin reciproc în proiectele lor. Acesta este și motivul pentru care Geta Sterp a izbucnit în lacrimi, după ce Iancu a pierdut lupta în gala RXF.

Geta Sterp s-a filmat în lacrimi. Aceasta a ținut să-l felicite pe George, însă nu-și poate ascunde supărarea atunci când vine vorba de fratele său.

Sora lui Iancu Sterp a izbucnit în lacrimi

Iancu Sterp a pierdut meciul din gala RXF contra lui George Zănoagă. Cu toate acestea, Iancu a câștigat în dragoste, după ce și-a făcut curaj și și-a cerut iubita în căsătorie chiar în cușca RXF și sub privirile tuturor.

Citește și: Ce a declarat Iancu Sterp după înfrângerea din gala RXF: ”Nu am fost în elementul meu” Videoclipul emoționant postat cu viitoarea lui soție

Meciul a avut o încărcătură aparte pentru toți membrii sale. Fratele, mama și cele două surori au fost prezenți la București, acolo unde l-au susținut din tot sufletul pe Iancu. La o zi de la înfrângere, Geta Sterp a dat frâu liber emoțiilor și a vorbit despre meciul fratelui său.

Aceasta l-a felicitat pe George, însă este supărată pe faptul că fratele ei a pierdut.

”Vă las un video despre cum mă simt după meciul de aseară. In primul rând: țin să îl felicit pe George, dar si pe Iancu! Eu sunt foarte mândră de el că nu s-a dat bătut si că a luptat până la final. Sunt supărată pentru faptul că a pierdut, e fratele meu, e sânge din sângele meu, îl iubesc și noi toți 4, ne iubim nemărginit, greu de explicat in cuvinte ”,

a scris Geta Sterp, pe contul său de TikTok.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Geta Sterp este fericită pentru Iancu și Denisa

Cu toate acestea, Geta Sterp are și motive de bucurie. Fratele ei mai mic se va căsători, iar ea a câștigat încă o soră. Geta și Denisa Coțolan, logodnica lui Iancu Sterp, se înțeleg extrem de bine și consideră că este femeia potrivită pentru fratele ei.

Aceasta le-a urat multă fericire și susține că Denisa a plâns pe tot parcursul meciului lui Iancu.

Geta Sterp susține că fratele ei s-a antrenat extrem de mult, însă rezultatul a fost unul corect.

Citește și: Întâlnire emoționantă în gala RXF: ”O să mă iubească toată viața lui” Dezvăluiri incendiare făcute de doi foști concurenți ”Puterea Dragostei”

”Îmi doream mult pentru el să fie învingător, deoarece știu cât de mult a tras, cât de mult s-a antrenat.

Dar asta este… trebuie să știi și să pierzi! Pentru mine… el oricum este un campion și mai presus de toate, sunt fericită că nu și-a pierdut caracterul și bunul simț! Si într-un final: sunt fericită pentru el și scumpa mea Denisa, care a plâns pe tot parcursul meciului! Dumnezeu să îi țină împreună mereu! ”, a mai dezvăluit Geta Sterp.

Iancu Sterp susține că nu știe ce s-a întâmplat cu el în timpul meciului, dar nu a fost în apele sale. Deși s-a antrenat intens, acesta nu și-a putut pune în practică loviturile așa cum și-ar fi dorit, însă este fericit pentru faptul că a reușit să-și ceară aleasa inimii în căsătorie.

@geta.sterp Vă las un video despre cum mă simt după meciul de aseară. In primul rând: țin să il felicit pe George, dar si pe Iancu! Eu sunt foarte mândră de el că nu s-a dat bătut si că a luptat până la final. Sunt supărată pentru faptul că a pierdut, e fratele meu, e sânge din sângele meu, il iubesc si noi toti 4, ne iubim nemărginit, greu de explicat in cuvinte … imi doream mult pentru el să fie invingator, deoarece stiu cât de mult a tras, cât de mult s-a antrenat. Dar asta este… trebuie să știi și să pierzi! Pentru mine… el oricum este un campion si mai presus de toate, sunt fericită că nu si-a pierdut carcacterul si bunul simț! Si intr-un final: sunt fericită pentru el si scumpa mea Denisa, care a plâns pe tot parcursul meciului! Dumnezeu să ii țină impreună mereu! 😔 ❤️ @Sterp Iancu ♬ Timpul vindeca totul- Florin Ristei