Afiș controversat în Capitală: ”Gabriel, du-te la mamaie” Care este semnificația mesajului misterios

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 nov 2023, 13:36

Mesaj controversat în Capitală

Sursa: Facebook

Mai multe afișe cu mesajul ”Gabriel du-te la mamaie” au împânzit Capitala. Locuitorii susțin că au dat peste aceste afișe în stațiile de autobuz, pe copaci sau pe tramvaie,

Care este semnificația mesajului ”Gabriel, du-te la mamaie”? Asta se întreabă și locuitorii orașului București, care de câteva zile sunt însoțiți de aceste afișe la tot pasul.

Povestea afișului ”Gabriel, du-te la mamaie”

Afișul cu mesajul ”Gabriel, du-te la mamaie” a stârnit curiozitatea locuitorilor din Capitală. Cei ce au întâlnit acest afiș se gândesc dacă totul este doar o glumă sau dacă cineva are nevoie de ajutor. Afișul a fost întâlnit în parcuri, pe tramvaie, dar și-n stațiile mijloacelor de transport în comun.

Mesajul este printat pe foi A4, albe și este lipit în locurile aglomerate, ca de exemplu centrul Capitalei, sau pe mijloacele de transport în comun pentru a atrage cât mai mult atenția trecătorilor. Lumea se întreabă cine este Gabriel și care este povestea lui, însă nu au lipsit nici glumele apărute în mediul online după distribuirea afișelor.

Citește și: Gestul lui Culiță Sterp, după ce Iancu a pierdut meciul cu George Zănoagă: „Eram foarte supărat”. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare

Oamenii au postat afișul pe internet în încercarea de a desluși acest mister. Unii se gândesc că ar fi vorba de un copil pierdut sau de un mesaj codat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Poate mamaie e bolnavă, Gabriel vreun nepot crescut de ea care nu o caută, iar mamaie suferă foarte tare, iar cel ce a pus mesajul încearcă să-l trimită la dânsa. Cunosc genul asta de cazuri..din păcate", a fost unul dintre comentariile lăsate la postare.

Unii se amuză pe seama afișului

Dacă unii își fac griji pentru Gabriel și consideră afișul ca fiind un strigăt de ajutor, alții se amuză și fac glume în mediul online.

Unul dintre internauți susține că mesajul a fost preluat de altcineva, mesajul de la care a pornit totul fiind scris de mână.

Citește și: „M-a acuzat de discriminare” Dan Negru, mesaj fără precedent pe rețelele sociale. Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV

„Este Fake News, nu mai comentați despre aceste afișe. În prima zi era doar un afiș de mână, iar acum are și imprimantă ”,

a comentat unul dintre internauți. Unii s-au amuzat lăsând mesaje precum "Mamaie, vezi că vine Gabriel, pune de o ciorbă!" sau "Telenovela continuă, mâine e sezonul 1, episodul 5".

Internauții speră că după distribuirea mesajului în mediul online și în presă, misterul va fi elucidat, iar toată lumea va afla povestea lui Gabriel sau dacă autorul mesajului a încercat doar o glumă proastă.