''Fii tatăl pe care îl știe. Relația ta cu altă femeie nu este în pericol'' Oana Roman a publicat mesajul în care îl imploră pe Marius Elisei să o pună pe Isa pe primul loc. Iată ce i-a scris vedeta

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 04 nov 2023, 12:43

Marius Elisei, Oana Roman si fiica lor, Isa

Sursa: Facebook Oana Roman

Oana Roman a făcut public un mesaj pe care i l-a trimis lui Marius Elisei. Iată ce l-a implorat vedeta!

Oana Roman este o prezență activă în mediul online, unde împărtășește cu internauții ce se întâmplă în viața sa profesională și personală. Recent, vedeta a făcut public un mesaj pe care i l-a trimis lui Marius Elisei, legat de fiica lor, Isa, care suferă foarte mult după despărțirea lor.

Citește și: Oana Roman, momente de relaxare alături de fiica ei. Unde își petrec cele două vacanța

Oana Roman a clarificat cum stau, de fapt, lucrurile între ea și Marius Elisei

După ce au decis să meargă pe drumuri separate, Oana Roman a susținut de mai multe ori că Marius Elisei nu mai este implicat în creșterea fetiței lor, Isa. Astfel, vedeta l-a rugat să lase toate resentimentele deoparte, iar fiica lor să fie prioritatea numărul unu, deoarece minora suferă foarte mult din cauză că acesta nu îi mai oferă atenția de care are nevoie.

"Mi s-a cerut să am din partea domnului Elisei coloană vertebrală și să clarific situația. Nu voi ieși la TV, căci am spus de la început că NU voi da curs unui scandal pe spatele copilului meu.

Răspund însă, fără drept de apel, prin a arăta parte dintr-un mail trimis tatălui Isei în care m-am rugat și implorat ca ea să devină o prioritate și să fie protejată de tatăl ei.

Altceva eu NU mai am de comentat.", a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Mioara Roman a fost externată ”Mâna care m-a crescut” Imaginea emoționantă postată de Oana Roman pe o rețea socială

Oana Roman a dezvăluit în urmă cu puțin timp că, fostul ei soț i-a cerut să clarifice toată situația. Astfel, fiica lui Petre Roman a publicat un mesaj pe care i l-a trimis la data de 31 octombrie, în care îl imploră să aibă mai multă grijă de fiica lor, Isa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a precizat în mesaj că Isa are mare nevoie de tatăl ei și că nu este pregătită să împartă iubirea și atenția părinților ei cu alte persoane.

Mai mult, Oana Roman i-a transmis lui Marius Elisei că nu trebuie să grăbească lucrurile între el și actuala sa partenera,  că nu este nevoie să o valideze public, deoarece aceste lucruri o afectează pe fiica lor.

Oana Roman a mai adăugat că între ea și Marius Elisei se terminase totul de mult timp, iar relația lor nu se mai putea repara. De aceea, vedeta a precizat că acesta își poate trăi povestea de dragoste liniștit, fără să afecteze relația pe care o are cu Isa.

"Te rog, te implor din suflet să lăsăm toate resentimentele deoparte și Isa să fie prioritatea numărul unu. Te rog mult să înțelegi că ea este copilul tău și trebuie să îi acorzi și ei atenție, afecțiune, confort, iubire. Este foarte dificil pentru ea să poată gestiona și înțelege schimbarea atât de bruscă. Încă nu este dispusă să împartă iubirea și atenția ta cu altcineva, tot așa cum nu este dispusă să împartă iubirea și atenția mea cu altcineva. Ea a crescut toată viața ei doar cu noi, întregul ei Univers suntem noi, părinții ei, pentru că nu a crescut singură, nici cu bone, ci cu noi și fiind fată este profund legată de tine sufletește și emoțional.

Te rog, înțelege că între noi se terminase de mult, nu se mai putea repara nimic, ne-am chinuit și rănit reciproc prea mulți ani. Tu poți să trăiești povestea ta și să primești ceea ce eu n-am putut oferi în liniște și iubire, fără ca asta să afecteze relația cu Isa. Nu mai încerca să forțezi lucrurile, să le grăbești, să le impui în raport cu Isa, pentru că nu ajută nici pe ea și nici relația ta. Lasă lucrurile să evolueze frumos și încet, calm și cu măsură.

Fii tatăl pe care îl știe și cu care a crescut. Nu mai încerca să forțezi lucrurile. Relația ta cu altă femeie nu este în pericol, nu este nevoie să o validezi public, nu este nevoie să faci nimic, pentru că între noi totul s-a încheiat de foarte mult timp și nu mai era, nu este și nu va fi cale de întors vreodată.

Las-o pe Isa și ajut-o să se obișnuiască încet, încet cu situația, pentru că deocamdată totul a fost atât de brutal și brusc, încât este pierdută și suferă. Ea te iubește mai mult decât oricine te-a iubit sau te va iubi vreodată în viața asta. Nu uita", este mesajul pe care Oana Roman i l-a transmis lui Marius Elisei.

Citește și: ”Au contat foarte mult rugăciunile voastre” Oana Roman este în culmea fericirii. Ce s-a întâmplat cu mama vedetei după intervenția chirurgicală