Reacția incredibilă a unui român, după ce doi martori ai lui Iehova i-au bătut la ușă: „O să vin și eu la dumneavoastră acasă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 nov 2023, 15:15

Reacția incredibilă a unui român, după ce doi martori ai lui Iehova i-au bătut la ușă: „O să vin și eu la dumneavoastră acasă”

Sursa: TikTok

Doi presupuși martori ai lui Iehova au bătut la ușa unui român, iar acesta a avut o reacție incredibilă. Bărbatul a spus că și el este martor și că va veni, de asemenea, la ei la ușă, data viitoare.

Într-o filmare postată pe TikTok, oamenii au reacționat râzând. Un român a primit o invitație neașteptată în fața apartamentului său de la „doi martori ai lui Iehova”, o bătrânică alături de un bărbat. 

Reacția incredibilă a românului, după ce doi martori ai lui Iehova i-au bătut la ușă

O femeie în vârstă și un bărbat la vreo 40 de ani au apărut în fața ușii bărbatului spunând că aparțin de „Martorii lui Iehova”.

Reacția bărbatului a fost una hilară, iar comentariile au fost pe măsură. 

Citește și: Legenda tenisului american, Serena Williams, a fost botezată ca Martor al lui Iehova: "Pentru mine este important"| Video

-„Treceți-mi adresa și o să vin și eu acasă la dumneavoastră, vă invit,” a spus bărbatul, atunci când cei doi au apărut la ușa sa.  

-„Dar sunteți martor?”

-„Vă invit la martor unde sunt eu. Dumneavoastră mă invitați unde sunteți martoră, fiecare cu martorul lui, nu? Da, vorbesc serios. Sunt și eu martor undeva, nu numai dumneavoastră. Ia, treceți-mi adresa dumneavoastră că am și eu foarte multe oferte să vă fac, de pe tot pământul, chiar planetare. Haideți, vă rog,” a continuat bărbatul. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@tzyodaw Doi martori ai lui Iehova "deranjând" un domn, bătându-i la ușă. Reacția lui: 😂 #intalniredegradu0 #martoriidebord #fypdong #xyzbcaaa #rxf #maiputin ♬ original sound- tzyodaw

Ce reprezintă „Martorii lui Iehova”?

Martorii lui Iehova  sunt o confesiune creștină milenialistă (chiliastică) restauraționistă cu credințe netrinitare distincte față de creștinătatea obișnuită.

Martorii lui Iehova se consideră o organizație religioasă creștină, non-trinitariană, înființată la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Citește și: CUTREMUATOR. A murit cu zile din cauza ca religia NU i-a permis sa-si faca TRANSFUZIE de sange

În România, Organizaţia Religioasă „Martorii lui Iehova” se consideră o denominaţiune creştină şi aparţine grupării religioase mondiale a Martorilor lui Iehova. 

În această organizație se numără aproximativ 6,5 milioane de membri activi. 

Această alegere are uneori și consecințe, unii fiind atât de credincioși, încât refuză să recurgă la anumite acțiuni care, de altfel, ar putea salva viața cuiva. 

Spre exemplu, în urmă cu 9 ani, o pacientă în vârstă de 63 de ani a murit pe patul de spital, după ce a refuzat ca medicii să-i facă transfuzie de sânge, pe motiv că religia nu-i permite. 

Femeia aparținea cultului Martorii lui Iehova.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.