Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, din nou împreună! „Da, m-am împăcat cu diva, normal”

Autor: Laura Macovei

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, din nou împreună! „Da, m-am împăcat cu diva, normal”

Sursa: Facebook/Oana Zăvoranu-Alex Ashraf

Deși relația lor a avut un parcurs plin de suișuri și coborâșuri, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să își mai acorde încă o șansă.

Deși și-au spus adio în septembrie 2023, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să mai dea o șansă relației lor. Cei doi sunt acum extrem de fericiți, iar Alex a făcut declarații în direct la o emisiune TV despre împăcarea celor doi. 

Chiar dacă au decis să divorțeze, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au hotărât acum să mai acorde o șansă relației lor.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

Alex Ashraf a vorbit ăntr-o emisiune TV despre împăcarea sa cu Oana Zăvoranu, spunând că este din nou cu „Querida” sau „diva”, așa cum o alintă el. 

Citește și: De ce a refuzat Oana Zăvoranu să plătească daunele morale în valoare de 20.000 de lei și de ce a cerut Anda Adam executarea silită a acesteia: „Acest lucru eu nu pot să îl accept”

Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat, se împacă și trec peste orice popas ”, a declarat Alex Ashraf în cadrul emisiunii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana Zăvoranu se vedea drept o „femeie liberă”

Oana Zăvoranu a fost cea care a decis să pună capăt relației cu Alex Ashraf în luna septembrie a acestui an, după ce l-ar fi bănuit pe acesta că are o amantă. 

Citește și: Au ajuns Oana Zăvoranu și Alex Ashraf la final de drum? „În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia”. Ce spune cuplul despre cei șase ani și jumătate de mariaj

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu... așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc.

Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele  ”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro. 

Se pare că acum cei doi au decis să mai acorde o șansă relației lor și să uite tot ce a fost în trecut.