Cand are loc Black Friday la Notino în 2023?

Author: Lavinia Medrea

În acest an, Black Friday la Notino.ro va fi pe 24 noiembrie – momentul ideal pentru a căuta cadourile de Crăciun. Acest magazin online are deja oferte irezistibile și promoții interesante, prin care oricine va avea șansa de a cumpăra parfumuri de marcă la prețuri mult mai mici, decât de obicei.

Dacă ți-ar plăcea să oferi un cadou deosebit unei persoane dragi, dar nu știi exact ce anume i-ar plăcea cel mai mult, atunci alege un parfum de lux, care captivează simțurile și se potrivește în orice ocazie. Notino.ro îți oferă și posibilitatea de a obține un voucher cadou în valoare de 100-400 RON ce poate fi oferit în dar, în orice zi din an. Cu un voucher cadou, acea persoană va putea alege apoi ceea ce îi place pentru valoarea corespunzătoare.

În ziua de azi, cel mai bun cadou este un parfum de lux, pe care îl poți găsi acum la un preț bun. De Black Friday, pe Notino.ro vor fi reduceri de până la 30% la parfumuri de brand, care sunt deosebit de populare în rândul oamenilor. De asemenea, o idee bună ar fi de a oferi un parfun de lux și prietenilor sau rudelor de sărbători. Majoritatea oamenilor iubesc parfumurile și vor să aibă o mică colecție de astfel de produse nobile și rafinate, pentru o mare varietate de ocazii.

Care sunt promoțiile și reducerile la cosmetice de Black Friday, pe Notino?

Deși majoritatea mărcilor de parfumuri își păstrează ofertele în ultima vineri din luna noiembrie, la Notino.ro reducerile încep din data de 06 noiembrie 2023 și se termină pe 26 noiembrie 2023.

Iată câteva oferte care sunt disponibile pentru cumpărături și acum:

  • Reduceri de până la 30% la atât de multe parfumuri geniale, aduse de la mărci de renume internațional
  • Cadouri și oferte speciale la produsele de îngrijire a feței, cum sunt acelea de bărbierit
  • Promoții la produse de îngrijire a podoabei capilare, la vopsea de păr profesională și accesorii de coafat importante
  • Reduceri la produse de îngrijire facială premium, cu efect antirid și de hidratare
  • Loturi de cadouri cu prețuri reduse cu 15% ce conțin creme de mâini și loțiuni de corp
  • Coduri de reduceri la seturi cadou cu parfumuri și cosmetice pentru femei
  • Promoții și livrare gratuită la seturi Discovery Box cu eșantioane de parfumuri iconice
  • Reduceri mari și cadouri la produsele dermato-cosmetice de brand, din gama lichidare de stoc.

La Notino.ro, livrarea este gratuită la sute de parfumuri și produse cosmetice de brand, la comenzile substanțiale în valoare de minim 250 RON, la produsele din gama bestseller, la anumite produse de machiaj sau de îngrijire dentară de calitate superioară.

Promoțiile Black Friday Notino 2023 includ colecții prețioase de parfumuri, care îmbină ingrediente fără egal, perfecte pentru orice destinație. Cu astfel de parfumuri, orice persoană poate fi impresionată, oricât de exigentă ar fi. Pe Notino.ro parfumurile sunt autentice și oferă o gamă inegalabilă de opțiuni de note unice și fine, rezultând milioane de combinații posibile de arome subtile și durabile în timp.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.