Care este relația dintre Oana și Catinca Roman: ”Pe mine să nu mă pozezi” Cele două surori au mers în vizită la mama lor

Autor: Diana Bostan

Oana și Catinca Roman

Sursa: Instagram

Motiv de bucurie pentru Mioara Roman. După ce a suferit o intervenție chirurgicală, fosta soție a lui Petre Roman și-a revăzut cele două fiice împreună.

Oana și Catinca Roman au mers în vizită la mama lor. Deși s-a speculat faptul că cele două surori nu ar fi extrem de apropiate în ultima perioadă, dragostea de mamă le-a adus din nou împreună.

Surorile Roman au mers în vizită la mama lor

Internată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, Oana Roman a dezvăluit faptul că mama lor a trecut cu bine peste operație și că acum se află în stadiul de recuperare.

Vedeta susține că mama ei este în continuare slăbită în urma operației, însă este bine îngrijită de personalul centrului.

Citește și: Oana Roman, reacție dură după ce a fost păcălită să promoveze “Brânza Regelui” de către falsul brand Curtea Regală a României

Oana Roman a recunoscut faptul că mama ei se simte mai în formă, iar vizita ei a bucurat-o enorm.

Oana nu a mers singură, ci însoțită de sora ei, Catinca Roman, lucru ce i-a luat prin surprindere pe urmăritorii vedetei. 

”Am ajuns la mama în vizită cu sor-mea și e mult mai bine, reușesc fetele aici pentru că era extrem de slăbită când a ieșit din spital după operație și două săptămâni de ATI. Totul decurge bine acum și e mult mai în formă mama”,

a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Catinca nu și-a dorit să fie filmată de Oana Roman

Oana și Catinca au mers în vizită la mama lor, însă Catinca nu și-a dorit să apară în filmarea făcută de Oana Roman. Motivul nu este unul personal, ci unul de ordin estetic. ” Pe mine să nu mă pozezi cu fața asta”, a glumit Catinca Roman cu sora ei.

Citește și: ''Fii tatăl pe care îl știe. Relația ta cu altă femeie nu este în pericol'' Oana Roman a publicat mesajul în care îl imploră pe Marius Elisei să o pună pe Isa pe primul loc. Iată ce i-a scris vedeta

Deși între cele două au existat și unele neînțelegeri, cele două sunt în continuare unite atunci când vine vorba de dragostea și grija pentru mama lor. În cadrul unei emisiuni TV, Catinca Roman a afirmat faptul că în ciuda micilor discuții, cele două sunt într-o relație bună.

„A fost toată disputa asta cu cearta mea cu soră-mea. După cum ne știi, noi funcționăm ca un cuplu care se ciorovăiește tot timpul, dar stau împreună 60 de ani, până mor.

Sunt foarte ok cu Oana. Indiferent de relația dintre noi, nu se pune problema ca vreuna dintre noi s-o părăsească pe mama. Știți foarte bine cât de iubită și ce femeie extraordinară a fost mama. Întotdeauna am admirat-o și am fost alături de ea, indiferent de situație, indiferent ce s-a spus, de problemele prin care a trecut familia noastră. Între frați și surori există mereu probleme. Asta nu înseamnă că nu ne iubim”, a declarat Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV.